Pytanie; czy ktoś chce być Konradem Wallenrodem?,dla takich jak ,,tutaj,,nie warto.Nie wynika to z braku heroizmu czy chęci ale z asertywności w stosunku do pewnej miernoty społecznej żądnej zemsty.
No tak ,najlepiej KOMUNO WRÓĆ!!! A to się niektórym marzy!Dostaniemy po 2000zł i będzie znowu ,,czy się stoi czy się leży 2000 się należy,, to nic, że jeden haruje a drugi się obija ale po równo będzie i w mundurki nas znowu ubiorą.
No to oczy widzę ci szwankują,ja od dawna obserwuję remontowane ulice,a może z pamięcią coś teges hm? bo wiesz ogólnie ludzie krótką pamięć mają zwłaszcza jak nie chcą pamiętać.
A gdzie ty byłeś człowieku jak rządził Pol a później Matusewicz? Dlaczego tamtych nie rozliczasz? A...już wiem,dlatego,że wtedy nic w mieście się nie działo,co widać choćby na fotografiach z tamtych lat,więc nie masz nawet z czego ich rozliczać.Pomawiać bardzo łatwo,trudno o dowody.Mam zaufanie do Prezydenta,mieszka tutaj i chce jak najlepiej dla miasta,dlatego NIE IDĘ NA REFERENDUM.
No niejeden chciałby mieć te,,grosze,,
STOP PIO!,STOP KOMUNIE!,która wyniszczyła nas przez dziesięciolecia.Jestem rodowitą PIOtrkowianką i mówię; NIE DLA REFERENDUM!
I co to wnosi?
Dla Ciebie może nic,a dla mnie wiele.A Tobie co daje szydzenie z innych? satysfakcję może?
Jak czytam te na siłę wymyślone ,,argumenty"przeciw prezydentowi to wyrażnie widać totalny brak szacunku dla inteligencji czytelnika.To oburzające.Mamy BARDZO dobrego prezydenta.NIE IDZIEMY NA REFERENDUM!
Ależ kochani organizatorzy referendum podzielą się miastem swoją kasą i będziemy mieli raj ha ha ha!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!