no niestety,jedyna normalna droga na lotnisko prowadzi przez "krakówke" i Moryca,jeszcze 2 miesiące temu był tam kataklizm a teraz dziury załatane,droga równiuśka i można śmigać.
Oczywiście mowa o odcinku od drogi 91 do przejazdu na Moryca.
Weź no Ty się zacznij zachowywać jak normalny człowiek.
społeczeństwo jest niezadowolone ale jest też zbyt leniwe żeby ruszyć tyłek na głosowanie.żeby można było głosowaĆ W FOCUS MALL albo marketach to chojniaka dawno by odwołano
w końcu się doigra.
a jak by glosy mozna w kosciolach oddawac to by 90% bylo za swiatobliwym wielmoznym ksieciem Krzysztofem. Dla mnie do po 70 roku zycia prawa wyborcze powinny byc zabierane. Bo i tak juz sie w tym wieku im nie polepszy a tv trwam radio maryja i popeluna ktora sieja w kosciolach robi tym ludziom wode z mozgu i pozniej glosuja jak im karza
ja tez sie nie dziwie jak ktos 6 dni w tygodniu nagina w pracy po 10 godzin albo wiecej to komu chce sie isc na glosowanie czy do kosciola. Po calym tygodniu zapier... jak bury osiol czlowiek chce odpoczac, nacieszyc sie zona, dziecmi, rodzina czy zaznac odrobine rozrywki
Ja też KOCHAM Piotrków i na referendum nie idę!
*Piotrze, jesteś "burym osłem"? Dobrze, że przyznałeś się sam:) Pozdrawiam panią oślice i oślątka:)
"O oślątkach i ośle"
Osioł miał oślątek osiem
I w niedzielę chodził wyniośle
W mieście po wielkim moście.
Oślątka tym ośmielone
Głośno brykały po mieście,
Biegały i kilometrów dwieście.
Osioł oślątkom dał radę:
"Tak biegać po mieście nie wypada,
to niegodziwość nie lada!".
Oślątka onieśmielone
Uciekły na łąki zielone.
E, kolego było się na biesiadzie:) piwkowało:) Po co te nerwy?
Strasznie czepialski robisz się.
"partia" napisał(a):
społeczeństwo jest niezadowolone ale jest też zbyt leniwe żeby ruszyć tyłek na głosowanie.żeby można było głosowaĆ W FOCUS MALL albo marketach to chojniaka dawno by odwołano
a jak by glosy mozna w kosciolach oddawac to by 90% bylo za swiatobliwym wielmoznym ksieciem Krzysztofem. Dla mnie do po 70 roku zycia prawa wyborcze powinny byc zabierane. Bo i tak juz sie w tym wieku im nie polepszy a tv trwam radio maryja i popeluna ktora sieja w kosciolach robi tym ludziom wode z mozgu i pozniej glosuja jak im karza
"partia" napisał(a):
zbyt leniwe żeby ruszyć tyłek
ja tez sie nie dziwie jak ktos 6 dni w tygodniu nagina w pracy po 10 godzin albo wiecej to komu chce sie isc na glosowanie czy do kosciola. Po calym tygodniu zapier... jak bury osiol czlowiek chce odpoczac, nacieszyc sie zona, dziecmi, rodzina czy zaznac odrobine rozrywki
:
>> Spokojnie Kolego, 15 września ja też nie idę na referendum. Nie miej mi tego za złe. Ja postrzegam PIO_JAKO_ ZŁO<<<
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!