Nie pisz byle coś napisać :)))
Ja nie wiem po co te krzyki i przepychanki. Ci co chcą zagłosować na pewno 15 września to zrobią. Inni co szanownymi sprzymierzeńcami niech sobie siedzą w domu. w czym problem ? po co się tu spinać i pisać głupie komentarze ? Jak niektóre widzę to aż mam ochotę iść i złożyć VC o pracę ns stanowisku moderatora tej strony, bo dziwi mnie, że usuwane są poważne komentarze a zostawiane jakieś bzdury.
Trochę powagi!Jak często się wypowiadam-zle,jak mało to też.Ja nie mam w tym interesu, żeby się kłócić! A Ty ???
Absolutnie nie mam interesu by się z Toba kłócić :))) Są za i przeciw z tym że trzeba bronić swoich racji nie obrazając nikogo :)))
W takim razie zwolennicy Prezydenta powinni złożyć się na jego pensję, bo ja nie mam zamiaru mu dalej płacić
Bardzo trafne spostrzeżenie.
Dajmy sobie trochę luzu,zgadza się że każdy ma prawo do swojej opinii! Dobrym luzikiem jest Niefart.pl Pozdrawiam
Popieram :))) i również pozdrawiam :)))
Ale PIO już było. Był Pampuch, był Matusewicz był Pol, był Załoga, był Dzwonnik- ludzie czy wy macie tak krótka pamięc że nie pamiętacie jak było. Piotrków był brudny i zaniedbany. Dziś nie wstydzicie się już starego miasta. Macie gdzie zaprosic gości. Ja to widzę, podobnie jak moi goście.Pozostaje pytanie jeśli nie Chojniak,to kto- PIO? Powtórzę ale oni już byli.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!