To sobie wybrsliście!
Trzeba się niestety wyprowadzić.
No to już widzę nowych przedsiębiorców w Piotrkowie hahahaha
Głosowaliście na Chojnika lub nie byliście na wyborach, to teraz macie. Nie żal mi Was naprawdę, głupi Piotrkowianie(oczywiście nie wszyscy). Młodzi- uciekajcie stamtąd i nigdy nie wracajcie. Nikt nigdy nie zniszczył miasta tak bardzo jak ta klika rządząca nim od 2006 roku...
Krytykujemy radę...., ale jak państwo rozdaje pieniądze obywatelom to i inflację nakręca to już nie krytykujemy? No to mamy zwyżkę cen dóbr i usług!!!!to jak miasto ma za to wszystko płacić? Podstawy ekonomii się kłaniają.... jeśli budżetu nie zrównoważy to co bedzie za rok lub dwa?
Brawo!!! Super uchwała. A przed wyborami pisałem. A teraz płacić i siedzieć cicho! Mnie stać. A dobrze wam tak. Buahaaaa
Kolejne podwyżki, Piotrków żyje z samych podwyżek bo nikt tu z inwestorów nie chce przyjść. Brawo dla ludzi którzy głosowali na Pana Chojniak. Patrzeć jak za chwilę będą podwyżki za wodę ścieki i śmieci.
Bezrobocie, podwyżki, miasto ludzi emerytów i rencistów.
Po co obiecywać złote góry jak nie minęły dwa miesiące od wyborów i już podwyżki.Ludzie opamiętajcie się nie każdy zarabia tysiące.
Tak wybraliście :D Gratulacje zwłaszcza dla tych, którzy nie byli na wyborach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!