I gdyby nie ci z cieplutkich posadek w rządzie to te artykuły mielibyście tańsze, więc nie tylko rolnik jest tu stratny...
Zapraszam do tych którzy chlewnie mają to zobaczysz jak praca wygląda i nie chodzi tu o pracę od 6 do 14 i koniec. Wasze 8 godzin to nasz cały dzień podzielony na pewne etapy i każdy tylko zazdrościć potrafi domów, samochodów itp ale roboty i smrodu nie zazdrości już nikt!
Chyba coś umknęło z Twojego komentarza, bo taki jakiś bez puenty. Zresztą, jaki nick (ksywa) taki móżdżek.
Wieś to jednak wieś!
Wiec siedz na wsi i tam sobie protestuj!!!
A czego rolnicy się nawąchali?Tego co ich inwentarz produkuje?Bo na to wygląda po twarzach na blokadach.
Rolnicy to są pracowitymi ludzmi pracują w rolnictwie i zawodowo . A jak pracują to kazdy pracodawca jest zadowolony
Ci rolnicy to nie mają wstydu....biedaki....🐖🐖🐖
Pracodawcy, czy Wy widzicie, jak Wasi pracownicy pracują od rana? Płacicie za nich wszystkie składki, wynagrodzenie i inne świadczenia, a oni, zamiast wykonywać swoja pracę, bo to mają w swoich obowiązkach, siedzą na forach internetowych i ,marnują Wasz czas i pieniądze.
Ci rolnicy to nie mają wstydu....biedaki
WSTYD TO KRAŚĆ!!!!!!!!
A po co mam wychodzić i protestować??Sama zapierdzielam żeby było mi lepiej. Są czasy takie a nie inne, raz jest lepiej a raz gorzej i trzeba znależć na to sposób a nie czekać jak mi ktoś coś da. Trochę honoru i pokory...
Rolnicy wracajcie na gospodarki!Dość strajków!Kto wam to obrabia jak wy strajkujecie!Żony rolników sprzed monitorów ruszać się bo inwentarz czeka!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!