cyt."Zebrali oni te problemy w swojej petycji, z którą zapoznamy się w piątek - mówił Stanisław Cubała, starosta powiatu piotrkowskiego" -ciekawe czy tego najazdu na Piotrków nie zaproponował sam panujący starosta piotrkowski. Przynajmniej przez parę minut będzie o nim "zabawcy powiatu" głośno w mediach.
Wszystkie strajki oburzają, bo większość z nich jest bezpodstawna, ale rozumiem, apetyt rośnie w miarę jedzenia.
Zapomniałam, że tylko "miastowi" mają samochody...
Właśnie jaj będzie dziś jeździć komunikacja miejska i podmiejska jak woj.polskiego zamknięte ? Będą fruwac ?
To kolejny przykład, jak władza w mieście dba o mieszkańców. Przecież oni musieli wydać zgodę na takie zgromadzenie, skoro oficjalnie zamyka się ulice. A ty mieszkańcu radź sobie z jedną otwartą ulicą na kierunku wschód - zachód. Dla naszych władz ważniejsza jest banda oszołomów na traktorach, niż ludzie, którzy tu mieszkają. Jest to kompletne dno!
Przepraszam,ale już czytać ani słuchać się tych waszych problemów nie da. Czy mi państwo daje coś, kiedy handel nie idzie z powodu remontów dróg? czy mi do zusu dopłaca? prawie 2000 zł co miesiąc trzeba oddać i nikogo nie obchodzi skąd to biorę kiedy interes nie idzie??kiedy ludzi spotykają pożary,powodzie czy inne kataklizmy,tracą dorobki życia to państwo im oddaje?? NIE, więc nie bądźcie zdziwieni, że ludzie z miasta was nie popierają!!jak komuś coś w swojej pracy nie odpowiada proponuję ją zmienić...
Czego Ci miastowi się nawąchali albo nałykali, nie wiem, ale co jeden wpis to śmieszniejszy to drugiego. Nieźli żartownisie mieszkają w tym Piotrkowie. A pisze się, że miasto wymiera. No, może jeśli idzie o robotę to rzeczywiście wymiera, ale jak się od rana, na koszt pracodawcy i podatników "siedzi" na forum i głupoty pisze w komentrzach, to nie ma się co dziwić, że jest tak, jak jest. Za taką robotę (tj. pisanie komenatrzy na publicznych forach w godzinach pracy) pracodawca Wam płaci?
Miastowi tacy mądrzy, to z pewnością sami wzniosą się w górę, niczym jak na wyżyny intelektu, o czym świadczą wpisy na tym forum. Co jeden to mądrzejszy i lepszych rad udziela.
A do kogo Ty masz pretensje? Wyjdź na ulice i protestuj. Rolnicy mają słuszne uwagi do władz, a nie do mieszkańców miasta, stąd te protesty. A co blokowania ulic, każdy ma prawo przyjechać do miasta, tak, jak każdy miastowy na wieś. Przecież nie zaprzeczycie, że większość z Was, to właśnie ze wsi pochodzi, a "miastowym" się tylko tytułuje.
A do kogo Ty masz pretensje? Wyjdź na ulice i protestuj. Rolnicy mają słuszne uwagi do władz, a nie do mieszkańców miasta, stąd te protesty. A co blokowania ulic, każdy ma prawo przyjechać do miasta, tak, jak każdy miastowy na wieś. Przecież nie zaprzeczycie, że większość z Was, to właśnie ze wsi pochodzi, a "miastowym" się tylko tytułuje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!