metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ja ~ja (Gość)12.11.2013 13:24

Do lol, masz laika :) Bo to prawda w 100%

00

kiki ~kiki (Gość)12.11.2013 19:59

do mimi. Nie wypowiadaj się w imieniu mieszkańców Woli. Mów za siebie. Radne nas reprezentują i idzie im to nieźle. Oby tak dalej drogie Panie. Może najpierw zajęto by się brudem na ulicach i zgniłymi liśćmi, a potem parkingami. Polecam podejrzenie innych stolic gmin. Czysto i pachnąco. tylko pozazdrościć, a we Woli..........

00

krzyżan ~krzyżan (Gość)12.11.2013 20:49

I tak Ci Wójcie już nic nie pomoże. czas się pakować

00

paweł ~paweł (Gość)14.11.2013 09:37

wybory blisko trzeba zrobić pokazówkę.ale to nie tylko Wola to się dzieje w całym powiecie.

00

borys ~borys (Gość)14.11.2013 23:34

Panie wójcie czas pakować walizki,nawet koncepcja parkingu nie pomoże.Już się wystarczająco dorobiłeś na tym stanowisku.Stary Polonez szybko zamienił się na Skodę Octavię. Stolica gminy odkąd Pan został wójtem tonie w brudzie, wstyd i hańba.Z resztą co się dziwić, człowiek na stanowisku nie dba sam o siebie a co dopiero mówić o czystości w Woli.Jest takie powiedzenie: "Jaki Pan taki kram"

00

miejscowy ~miejscowy (Gość)15.11.2013 07:46

Niech pan wójt najpierw pokończy drogi które pozaczynał a dopiero się bierze za drugie sprawy.

00

x ~x (Gość)17.11.2013 19:58

Parkingów w Woli mamy wiele.Pod gminą,restauracją Rubin, Biedronką, Dino przy domu kultury, bankiem spółdzielczym, cmentarzem,ośrodkiem zdrowia, kościołem, szkołą a ostatnio wycięto piękną wierzbę przed byłą policją bo pan wójt miał tam zrobić parking. Nasza miejscowość to nie Warszawa można dojść spacerkiem.Wystarczy tylko zamieścić informację o istniejących parkingach. Można też usunąć płot z lewej strony gminy i zyskać parę miejsc parkingowych.Radne super myślą więcej takich ludzi.

00

wolanka ~wolanka (Gość)18.11.2013 14:40

do <mimi> nie wiem kim jesteś ale dam ci dobrą radę - w przyszłym roku wybory, proponuję wystartować, wszystko przed tobą, tez się pośmiejemy

00

KREZUS ~KREZUS (Gość)20.11.2013 21:32

Zobaczcie co się dzieje pod urzędem gminy w dniach rady -masakr na Kościuszki

00

max ~max (Gość)21.11.2013 20:26

zakaz zatrzymywania od poczty w stronę osiedla ( koło sklepu ludzie muszą się zatrzymać)- bo naprzeciwko UG nie da rady przejechać - tylko współczuć tym którzy tm mieszają,

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat