Nareszcie wieczorem będzie okazja zapytać radnych na sesji i w programie na żywo dlaczego podwyższyli sobie dwukrotnie diety radnych z pieniędzy mieszkańców skoro tak się martwią o nasze portfele.
Ile kosztowałoby ciepło gdyby ciepłownia pracowała na węglu ??
Dlaczego prezes nie podał tego porównania , tylko informacje , że węgla nie ma ??
Tutaj szanowny Panie nie potrzeba dużej ekonomii blokersi jak Pan to napisał nie mówili Panu stawiaj pan dom 300 pan bo dzieci dzieci zapewne poszli w świat do dużych miast bo większe możliwości i teraz problem. CO do wspólnoty nie we wszystkich blokach ona jest większością i miasto to wykorzystuje twierdząc że to nie jest ich problem cos załatwić nie myślę już zrobić wszystko tylko na wspólnotę ze to ona musi wziąść kredyt a gdzie są pieniążki mieszkańców bloków którzy w niej nie są.
W trybie pilnym powołać ekspertów z dziedziny ciepłownictwa z innego miasta aby sprawdzili czy taryfy przedstawione przez Elektrociepłownię w Piotrkowie Tryb. w URE (do zatwierdzenia), zostały opracowane właściwie w oparciu o rzeczywiste koszty.
sesja zakończy wojnę na Ukrainie, Rosja zacznie eksport węgla do Polski, PiS obniży ceny paliw i to spowodują nasi radni co nigdy w życiu nić dla miasta nie zrobili bo zajmują się wyłącznie opowiadaniami o niższych cenach nikt ich nie słucha
Szanowny Panie proszę mnie nie obrażać tylko pisać potwierdzone informacje to jedno drugie nie czyta pan co pisze napisał Pan dali 3 koła i nie piszac że na zmianę pieca też dali i na ocieplenie również a blokowicza co jak do tej pory skoro pan mi pisze ze mogę się przeprowadzić do własnego domu to Pan może równiez przeprowadzić się do bloku.
a teraz pisiory będą te dobre bo załatwią dofinansowanie do ciepła mimo ich rządów??ale jaja sami podnosza ceny i sami załatwiają dofinansowania
.
Nagle radni Pi S-u się obudzili ,albo obudziło ich polecenie z Nowogrodzkiej. .Wstyd ,gdzie byli wcześniej?Warto zapamiętać te nazwiska i odpowiednio głosować w kolejnych wyborach samorządowych .To dotyczy również radnych z innych opcji.
Odwołać Radę Miasta który z pzsorzytow społecznych zlozy taki wniosek i podniesie łapę za odwołanie nieudaczników którzy pobierają około 3tys miesięcznie jest to lajdactwo jakiego w Piotrkowie nie bylo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!