Chyba ważniejsze powinno być skrzyżowanie przy hali targowej.
I tu prośba do kierowców: na skrzyżowaniach akomodacyjnych należy dojeżdżać pod sygnalizator, ponieważ pętla umieszczona prawie pod samym sygnalizatorem, nie „widząc” pojazdu – nie wyśle impulsu do sterownika i nie dostaniemy zielonego światła. W ten sposób można stworzyć niezły korek
Wszystko pięknie,ładnie.Tylko wyszło jak zwykle.Czy wogole ktoś pomyślał o pieszych?!!!sygnalizacja na przejsciy dla pieszych zapierdziela jak mały motorek.dziaiaj np widziałam Pania z wózkiem,biegła zeby tylko przejść na drugą strone.Oczywiście kierujący sa najważniejsi!
A może ktoś w Zarządzie Dróg wpadnie na pomysł żeby zielone światło paliło się dla jadących w jednym kierunku i skręcających, a nie najpierw na wprost a później dla skręcających w lewo ? Chyba to upłynni ruch na skrzyżowaniu ?
A kiedy skrzyżowanie, Sienkiewicza <=> Al. Sikorskiego ? Co tam się dzieje w dni targowe ? Choć w tygodniu też
Uprzejmie proszę o remont Wojska Polskiego miedzy Kostromską a Armią Krajową.
Ten fragment Wojska Polskiego woła o pomstę do nieba, podobnie jak mini odcinek od ryneczku do POW. A co do skrzyżowania Kopernika i 3 Maja - beznadzieja. Piesi biegają, a światła zmieniają się co dwa, trzy auta :/ kierowcy w panice wjeżdżają na późnym żółtym, ruszają w połowie zielonego, dopiero teraz zaczną się wypadki, ale tym razem będziemy sobie wjeżdżać w "tyłki"
Zmienili światłą na tym skrzyżowaniu. Dzisiaj po południu wyświetlały się tak jak koło Kauflandu, czyli wypuszczane były auta tylko z jednego kierunku. Nie wiem czy to coś da. Problem jest bowiem taki, że za duży priorytet mają auta jadące Al. Kopernika. Dzisiaj np. jak tędy przejeżdżałem dla tych z Kopernika świeciło się zielone a tam jechało akurat z 5 auta na krzyż, bo tamci przeważnie przejeżdżają na bieżąco. Stanowczo za krótko zielone jest dla tych co ja Al. 3 Maja. światła niby inteligentne ale coś kiepsko z tą inteligencją.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!