Nie każdy będzie mógł się wypowiedzieć a jedynie ten, który zbierze 50 podpisów. Każdy to się może wypowiedzieć w Maglu
Nie dosyć że mieszkańcy muszą sami tworzyć projekty obywatelskie, a władza sobie wybiera co zrobić to teraz jeszcze jakieś raporty
Na dniach miasta było widać po minach ludzi, że ciężkie czasy przyszły, a w mieście brak perspektyw na poprawę- sobie podnieśli ile mogli , a reszta musi jeszcze na to patrzeć i słuchać inteligencji...
Zagotowałem się. Chcą słuchać mieszkańców, jawne kpiny. Był protest mieszkańców w sprawie drakońskich podwyżek za ciepło i ciepłą wodę, i co - nic nie zrobili. Pochwalili się tylko okresowo obniżoną przez rząd taryfą za ciepło. To jest brak szacunku dla nas mieszkańców. Będzie referendum to się wypowiemy.
Dlaczego 15 osób maksimum? Z tego, co wiem, mieszkańców Piotrkowa Trybunalskiego jest kilkadziesiąt tysięcy. Urzędnicy mają obowiązek zapewnić KAŻDEMU obywatelowi swobodę wypowiedzi. Standardy iście Platformiane.
Bardzo proszę zachęcić do inwestowania w naszym regionie firmy produkcyjne. Powstaną dodatkowe miejsca pracy i wpływy z podatków. W Radomsku udało się przyciągnąć dużych inwestorów, teraz czas na Piotrków, trzymam kciuki, powodzenia.
Ja tam chodzić nie będę, ale zgłaszam postulat aby zmienić nazwę ulicy Kostromskiej. Jak długo w Piotrkowie będzie ulica hołdująca miasto ruskiego agresora, z którego wysłano bardzo dużo ruskich sołdatów aby zabijali Ukraińców. Trzeba skończyć z ruskimi nazwami w Polsce !
Dlaczego nie można zamknąć kawałek ulicy słowackiego na wysokości amfiteatru??
i zrobić piotrkowski deptak!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!