Źle mi się kojarzy ta ulica bo kiedyś miałam tam stłuczkę bo pan mi wjechał w tyłek
W ilu egzemplarzach mają być składane te pisemne listy poparcia? Kto będzie weryfikował te listy? Twierdzenie, że każdy z mieszkańców ma szansę zabrać głos w debacie jest z założenia nieprawdziwe. Ja cię nie mogę 60 tysięcy mieszkańców weźmie udział w debacie. To ile ta debata by trwała. Proszę aby na to pytanie odpowiedział przewodniczący Rady Miasta.
To w Urzędzie kogoś głos ludzi interesuje? Teraz dopiero? Bo robi się gorąco pod tyłkami przez referendum? Wcześniej jakoś mieszkańcy nie byli mile widziani
Może znowu jakiś kredyt na parę baniek przemycą pod stołem i uchwalą po cichu. A ludziom zrobią igrzyska i dyskusje o niczym na pokaz. Smuteczek
Przyjdziemy ,ale czy Błaszczyński nam nie odpowie ze ja tu państwa nie zapraszałem?
Będzie debata? Jasne tak samo jak miał być smolasty. Już w nic nie uwierzę
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!