Proponuję poniżej podawać, które sklepy podniosły ceny. Jak ludzie przestaną u nich kupować, to ceny wrócą do normy, a nawet będą jeszcze niższe niż wczoraj.
Ja już mam upatrzone sklepiki, które ominę szerokim łukiem jak to wszystko się skończy. Spekulanci podwyżki o 400%, w życiu nic tam nie kupię.
Paliwo w dół - ceny w górę. Paliwo w górę - ceny w górę. Jak się nie obrócisz to tył zawsze z tyłu...
Właśnie skończyłem oglądać musisz to wiedzieć Macieja Maciaka nie słuchajcie kochani moi że operacje bezgotowkowe są bezpieczne bo w USA w Texasie zrobili badania i na kartach i klawiaturach przenosi się więcej zarazków niż na forsie
cyt."Urząd stworzy nowy mechanizm kar finansowych..." Znając życie i "pracowitość" polskich urzędników będzie to długo trwało. A jak już powstanie to nijak się będzie miało do rzeczywistości. Oczywiście jak wiecie Internauci rząd i jego zaplecze polityczne potrafi stworzyć nową ustawę w 24 godziny. To są tzw. ustawy kolanowe. Czy nie powinno takie prawo /ceny/ być przygotowane dużo ,dużo wcześniej i natychmiast wprowadzone w życie w dramatycznej /obecnej/ chwili? A tak ble ,ble, ble
To powinno być wszystko obtanione bo paliwo spadło o 1 zł,a zobaczycie że jak paliwo pójdzie do góry to te cwaniaczki od tej wygórowanej ceny i tak zrobią podwyżki i jeszcze jedno świnie tanieją, wołowina a w sklepie ani drgnie ludzi oszukują, ludzie nie kupujcie tych warzyw co się zimą w Polsce nie uprawia poczekać do końca kwietnia początek maja będzie polskiego w brud.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!