No, panie Bartku, pan się nie boi,
Tu Zbyszek Ziemba za panem stoi.
Popiera pana nie bez przyczyny,
Tylko Go trapi brak limuzyny.
Przy temacie obrony samorządności napisałem m.in: " Jedno jest pewne - działacze(PiS-u), póki co, są wierni i posłuszni. Tylko jak długo to potrwa? ".
Niniejszym, serdecznie przepraszam swoich adwersarzy za wprowadzenie w błąd. Przeprosiny dotyczą również stwierdzenia, że " z obsadą wyższych stanowisk w administracji rządowej nie jest tak źle ". Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że z natury jestem człowiekiem, który wierzy w dobrą wolę ludzi, a PiS nigdy wcześniej nie miał tyle władzy co dziś.
Misiek na prezydenta PT tylko kto mu po burgery będzie jeździł :)))
Nie wiem po co piszecie tutaj o tym gościu ? I co z tego, że był kimś tam w jednej z partii ? Czy on jest związany z tym regionem ? Nie. To typowy człowiek przywieziony w teczce. Dobrze, że nie udało się go tutaj zaszczepić bo były tylko obciach. A co on ma wspólnego z regionem ? Nawet na disco jeździ do Białegostoku i tam składa propozycje ;))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!