metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
chłop z mazur ~chłop z mazur (Gość)06.02.2017 14:00

Ze niby rzecnik łod Antosia namawioł jednego muzykanta do... no, przez gardło mi nie chce przejś do cego? Matko moja jedyno! Co to się w tych ministerstwach wyprawio?! Jo moge zrozumieć, ze sie moze trafić na urzyndzie złodziej, ankoholik, zboczyniec, narkoman, albo jaki tfu! przechera niewierzuncy, ale zeby Alfons? Trza go chyba łodwołać. Łoj, bidny tyn Antoś, rzecnika mioł nie bedzie. A prezes jesce bidniejsy, no bo kto mu tero zagro na fujarce, jak muzykanta ni ma? To wszystko, to pewno ino bojki, co to je złe ludzie robiom. Nie bede juz oglądoł tego jutuba. Włące se radyjko, to prowde powiedzom. Mom takie, na dobrom fale ustawione. Ksiundz je sprzedowoł jak po kolędzie chodził.

60

97-300 97-300ranga05.02.2017 14:58

"Bartłomiej Misiewicz nie odpowiedział na nasze pytania dotyczące jego pracy w MON." I bardzo dobrze.

514

Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)06.02.2017 18:14

Uwaga bo za tą informację Macierewicz składa na media doniesienie do Prokuratury za dezinformację- chcieli mu Bartusia ZATRACIĆ NIEPOLAKI! - kto rządzi w Polsce Kaczor czy Macierewicz hahaha, kto na kogo ma papiery i jakie. czy chodzi o kakało, - http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/antoni-macierewicz-broni-bartlomieja-misiewicza/3t4htvw

42

Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)06.02.2017 18:39

Nie oszukujcie się uczciwością, cały establishment wie , że Macierewicz miał dostęp do wszystkich tajnych rozpracowań polityków. akt SB, UOP i WSI- jesteście głupcami i naiwniakami- a pis to już nie są rządy tylko kabaret. Boicie się tego co robią z Polską, jesteście nawet bardzo zaniepokojeni! Bo to już żarty się kończą, a zaczynają pojawiać się poważne narastające problemy,, niepewność, nieprzewidywalność jutra dla Polski? , Dlaczego Kaczor boi się Macierewicza bo ten ma wiedzę na jego temat, a też chodzą plotki o sprawie Smoleńskiej, że Macierewicz wie o czymś co może pogrążyć Kaczora, ewidentnie trzyma go za kakało. Dlatego Macierewicza tak się boją w pisie JEST NIETYKALNY. Potencjalnie jak odejdą to razem !

31

luzik luzikranga06.02.2017 15:57

Ministerstwo Obrony Narodowej podało: "że w związku z podejmowaniem i prowadzeniem w ostatnich dniach działań noszących znamiona przestępstwa wobec osoby szefa gabinetu politycznego MON Pana Bartłomieja Misiewicza, Minister Obrony Narodowej kieruje do prokuratury wnioski o wyjaśnienie sprawy. Minister zwrócił się także do służb specjalnych z wnioskiem o ustalenie osób i środowisk odpowiedzialnych za inicjowanie i popełnianie tych przestępstw, które polegały m.in. na:
- zamieszczaniu fałszywych informacji, w tym – w zakresie dotyczącym bezpieczeństwa państwa, na celowo spreparowanym koncie jednego z portali społecznościowych rzekomo należącym do Pana Bartłomieja Misiewicza;
- podżeganiu do popełnienia przestępstwa polegającego na publicznym formułowaniu fałszywych oskarżeń o popełnienie czynów zabronionych przez osobę posiadającą status osoby publicznej, czemu celowo nadano charakter świadectwa osoby rzekomo biorącej udział w wydarzeniach, które w rzeczywistości nie miały miejsca;
- publicznym pomawianiu urzędnika państwowego o działania przestępcze".
Święta godzino, lece se kupić szczoteczkę do zębów!

61

Tutejszy ~Tutejszy (Gość)06.02.2017 13:11

Luziku, nie moim udziałem, tylko ludzi z partii do niedawna rządzącej! Jeśli już to naszym wspólnym, bo to był nasz parlament, nasz rząd. Nieważne jak kto głosował. Większość wybrała. Demokracja. Do rzeczy:
Tzw. afer, żeby na forum nie używać słów niecenzuralnych, nic nie tłumaczy. Mam nadzieję, że ludzie za nimi stojący, zostaną sprawiedliwie i baaardzo surowo ukarani. W tej kwestii jestem równie nieprzejednany, jak Ty. Mnie niepokoją próby wprowadzania ludzi w przekonanie, że w Polsce przed rządami PiSu nie było ani jednego uczciwego urzędnika, w związku z czym, celowa, zasadna i u s p r a w i e d l i w i o n a jest wymiana absolutnie wszystkich. Jeśli któremuś np. wójtowi, prezydentowi, staroście, nie można znaleźć nadużyć, przestępstw i znaleźć na Niego haka, to zmienia się bezprawnie prawo tak, aby ograniczyć mu możliwość kandydowania, lub zmienia się przynależność administracyjną gmin. Wszystko, żeby tylko opanować i zawłaszczyć samorządy. Czy to uczciwe? Ci, spod znaku kociego ogona, zachęceni do boju przez słuszną rozgłośnię, rządni odwetu i krwi, upatrujący swej życiowej szansy na awans społeczny i... kasę, powiedzą, że tak! Ci, spod tych samych sztandarów, ale myślący inaczej, ze strachu nic nie powiedzą. Reszta może sobie gadać, co chce. Tylko, czy o to nam chodzi? Wiem, że jeśli PiS (czytaj prezes) zechce, to wprowadzi każdą "dobrą zmianę". No bo kto Go powstrzyma? Prezydent, Trybunał Konstytucyjny?
Z ostatniej chwili - Bartusiowi najprawdopodobniej włos z głowy nie spadnie, na razie jest na urlopie, chyba wyjechał gdzieś z H. Gronkiewicz-Waltz. Lecę na sedes, bo ze śmiechu nie wytrzymam!
PS. Luzik, jeśli chcesz polemizować, a nie tylko zaistnieć na forum, to proszę bez osobistych wycieczek. Nie znasz mnie (chyba), ja nie znam Ciebie (też chyba, choć mam miłych znajomych o różnych poglądach), więc szanujmy siebie nawzajem, odnosząc się uszczypliwie tylko do poglądów. Drobne uszczypliwości, dla poprawienia humoru, są oczywiście dozwolone. Pzdr:-)

61

97-300 97-300ranga06.02.2017 17:57

" Święta godzino, lece se kupić szczoteczkę do zębów! Ukryj " - Nie przesadzaj , nikt ciebie nie będzie zamykał . Przecież ty nawet nie jesteś leszczem , ty jesteś płotka.

17

grzegorz ~grzegorz (Gość)06.02.2017 10:17

Nie jest ofiarą tylko padł ofiarą niestety, każdych dwóch wrogów przysporzy mu 3-4 sympatyków, niejeden opluwacz marzyłby o takiej rozpoznawalności, w następnych wyborach wejdzie gdzie bądź jak po maśle... głowa do góry Bartek...

58

luzik luzikranga07.02.2017 09:14

Żenada, zmuszać naród do pasjonowania się walką dwóch starych p....w o młodego kochanka.
Misiu-Pysiu nie odejdzie, bo marszałek Świniewicz gotowy jest użyć armii w jego obronie. Tragedia.

53

broda ~broda (Gość)07.02.2017 09:28

No przecież wszystkie Bartłomieje to fajne chłopaki.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat