Radni Janik i Głowacka do łopat i odśnieżać za podwyższenie sobie nieprzyzwoicie wysoko diet z pieniędzy mieszkańców w tak trudnym dla wszystkich czasach. I jeszcze radny Cecotka też. Ale on zaraz będzie przeciw tak jak z halą targową było.
Panie Szokalski przecież ZDiUM miał być silny, zwarty i gotowy. Gdzie się podziały służby? Szklanka jak diabli
Hmm... 21wiek grudzień i ktoś nie przewidział że gdy pada deszcz i zbliża się mróz to będzie ślisko. Piotrków to stan umysłu.
Coraz większy grajdołek z tego naszego "miasta". Przykro pisać takie słowa, ale niestety taka prawda.
Nawiązując do kilku wpisów,to jest ewenement na skalę światową,żeby w pisowskim zaścianku wyborcy pisu głosowali przeciw kandydatom tej partii i żeby pis był w opozycji !!!!!
ja tego pojąć nie mogę !
No szklanka jest, zjechałem dziś Zjazdową, tylko nabyte umiejętności pozwoliły mi zjechać bezpieczenie. Teraz na serio - w taki dzień jak dziś wszystkie siły powinny być użyte, aby zlikwidować lodowisko na drogach... Pytanie ile solarek i o której godzinie wyjechało?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!