Do Buni: mogła Pani zadzwonić do mnie, chętnie bym Panią popchnął, bo mam odpowiedni wóz do popychania.
Jutro powinna być dymisja osoby odpowiedzialnej za ten stan nawierzchni ulic i chodników. Nie możemy przyzwalać na bylejakość i zaniedbania.
A w Peuk-u siedzą, kawki piją bo robotę rano zaczną dopiero. Na razie są w gotowości... 2 piaskarki
A ja proszę ludzi o małych umiejętnościach by zostawiły auta w domu. Wczoraj jechałem przez grubo ponad 1 km za osoba która rozwijała prędkość 10-15 km/h. Za nią rzecz jasna korek odpowiedniej długości, a wyprzedzać nie szło Nie namawiam do szarżowania ale ludzie trochę odwagi. Nawet wczoraj jakieś 40 km/h to była bezpieczna prędkość, pod warunkiem umiejętnego korzystania z hamulca.
Jeszcze 10 dni i wszyscy będą jeździć jakby było lodowisko wielce czcigodny premier vel miska ryżu Morawiecki i jeszcze bardziej czcigodny prezydent vel długopis Duda o to zadbali,a egzekwować ich durnoty będzie policja czyli murem za polskim mundurem!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!