Co sie dzieje na ulicach w miescie to jest kabaret... Oczywiscie nikt za to nie odpowie, wszystko jest pieknie i cudownie.
Włodarze miasta uważają że nie ma potrzeby sypania i odśnieżania skoro na wiosnę samo stopnieje.
No szklanka jest, zjechałem dziś Zjazdową, tylko nabyte umiejętności pozwoliły mi zjechać bezpieczenie. Teraz na serio - w taki dzień jak dziś wszystkie siły powinny być użyte, aby zlikwidować lodowisko na drogach... Pytanie ile solarek i o której godzinie wyjechało?
Nawiązując do kilku wpisów,to jest ewenement na skalę światową,żeby w pisowskim zaścianku wyborcy pisu głosowali przeciw kandydatom tej partii i żeby pis był w opozycji !!!!!
ja tego pojąć nie mogę !
Coraz większy grajdołek z tego naszego "miasta". Przykro pisać takie słowa, ale niestety taka prawda.
Hmm... 21wiek grudzień i ktoś nie przewidział że gdy pada deszcz i zbliża się mróz to będzie ślisko. Piotrków to stan umysłu.
Panie Szokalski przecież ZDiUM miał być silny, zwarty i gotowy. Gdzie się podziały służby? Szklanka jak diabli
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!