metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
KRzych ~KRzych (Gość)25.07.2011 11:25

Dlatego najlepiej odmówić dmuchania i poprosić o badanie krwi.

00

guru ~guru (Gość)25.07.2011 10:57

Smykowaty żebyś się czasem nie spocił jak po zjedzeniu cukierka z adwokatem np po 10s już ci nic nie wykaże.
Po zjedzeniu batonika pawełek z adwokatem masz od razu na dzień dobry ok 2 promili, po 5 min masz ok 0.9 promila. Nic nie wykaże po jakichś 10-12 minutach więc nie pisz głupot. Zjesz kukułek parę i już ci wykaże, psikniesz sobie odświeżaczem do ust i też będziesz się tłumaczył. Nawet jak będziesz sobie delikatnie sączył sok jabłkowy i wypijesz z 0.5L to też będziesz miał.
Wiem bo nie raz bawię się alkotestem (bo to co mają policjanci w autach to alkotesty, alkomaty są stacjonarne i są na komendzie) i wiem co mniej więcej pokazuje, oczywiście zależy też od organizmu.
Ale jestem przekonany że zjadając 1 cukierka z alkoholem wynik będzie do 5min.

00

wodnik1985 wodnik1985ranga24.07.2011 14:23

raz...puuuuffff....dwa...puuuuffff....trzy.....puuuuuuffff.....i uff????

Komentarz był edytowany przez autora: 24.07.2011 14:27

00

smykowaty ~smykowaty (Gość)24.07.2011 15:04

"wodnik1985" napisał(a):
wodnik1985
raz...puuuuffff....dwa...puuuuffff....trzy.....puuuuuuffff.....i uff????

Jak już podchodzisz do 3 badania to prawie na pewno prawka już nie ma! Te urządzenia nie wykazują spożytych leków lub sfermentowanych w brzuszku jabłek tylko alkohol w wydychanym powietrzu. I nie mylą się raczej. A to raczej to jest tylko wtedy gdy zjadłeś cukierka z alkoholem i po 3 sekundach dmuchasz policjantowi w urządzenie bo po 10 sekundach i tak już nic nie wykaże.

00

smykowaty ~smykowaty (Gość)26.07.2011 13:49

Alkomaty mogły tak pokazywać ale nie ma ich w użyciu już kilka lat. więc pobaw się dalej tym co kupiłeś na bazarze za 20 zł i opowiadaj głupoty. teraz w radiowozach są alcosensory a wiem bo z nimi pracuje!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat