Żal mi was wszystkich. Ciekawe ilu z was gdyby ktoś z waszych bliskich znalazł się w takiej sytuacji powtórzyłoby to co przed chwilą napisali. Wtedy byłyby argumenty typu: "Złe warunki pogodowe" albo coś w tym stylu. Znam go i wiem że chłopak myśli, a ilu innym kierowcom zdarzyła się podobna sytuacja. I mam nadzieje że "wielcy znawcy motoryzacji" pomyślą zanim coś napiszą bo jak czytam te komentarze to mi się śmiać chce.
No a dzisiaj, no a dzisiaj, to jak, popisywał się czy jechał rozważnie? Jak masz bzdury wypisywać, to milcz.
Wcale mi kolesia nie żal. Ani jego pasażerek. Na 99,99 proc. ten wypadek to efekt tego, że zamiast rozumu w głowie jest sieczka. Czekam na bluzgi.
A Ty taki mądry, że z tej mądrości, zapomniałeś zasad ortografii i poprawnej pisowni... lepiej zajmij się własną edukacją, a nie ocenianiem innych, bo nikt nie dał Ci do tego uprawnień...
Nie miej złudzeń: głupota jest nieuleczalna.
A Ty taki mądry, że aż z tej mądrości zapomniałeś, co to ortografia i wiele innych zasad poprawnej pisowni... lepiej zajmij się sobą i porządną edukacją, zamiast ocenianiem innych, bo nikt Ci takich uprawnień nie dał...
Co za głupoty tu wypisujesz. Jeżdżę już 34 lata i nigdy żadnego pobocza nie złapałem. Ale ja nie jestem wariatem na drodze.
miał juz jeden wypadek i tez mial szczescie szkoda ze nie zmadzał! ale mam nadzieje ze teraz da mu to do zrozumienia ze mógł zabic tyle osób..
ja zauwazylem ze ludzie uciekaja z miasta bo jeszcze jak wielebny wprowadzi podatek deszczowy to dopiero raban bedzie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!