A Wola to miasto oczywiście !!!!! Pffffffffffffffff padłem ze śmiechu - ale znawca
To ja jutro podjade na wole zobaczymy czy jakis chojrak wyjdzie. Bolo
Bogdnaów to wies.Były mieszkaniec podaj dane to pogadamy :).Po 1 na blokach nie ma chłopaka wieku 24 lat jest jeden ale nie groźny .Musiał mieć albo 23 albo 25 albo z okolic woli .Ps od bloków się proszę oczepić .Na dniach woli to wiochy przyjeżdżają
na miasto i robią zadymy
Kazdy tylko umie sie wypowiadac anonimowo w necie i kazdy jest cwany i pisze jakieś zrabane komentarze co z tego ze była by policja we woli przeciez nie beda stali i pilnowali na kazdej ulicy czy ktosc kogosc pobije itp mojm zdaniem to ogolnie w gminie wola krzysztoporska jest spokojnie i bezpiecznie
To nie "blokers", jak ktoś guzik wie to niech nie pisze. A pokrzywdzony wcale nie mial 54 lat
Wola Patola :) na procie 2 osoby teraz zaginęły na szczęscie sie znalazły...ale tutaj ani słowa o tym... a tymi menelami z pod pawilonu moglaby już jakaś instytucja się zająć bo czasami strach przejść do Dino ;//
Wola to patologia. Chore po.... Cwaniaki tylko w grupie i u siebie a jak gdzieś pojadą to nawet się nie spojrzą. Wieśniaki
Pamiętam 30 lat do tyłu , pierwsze kontakty z Wolusami. Zawsze było to wybitne chamstwo i łobuzeria
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!