Znam typa co to zrobił. Życzę temu ćpunowi żeby jego to samo spotkało w więzieniu. PS szykuj się na cwelenie Wolusie.
Szkoda , że ta sytuacja wgl inaczej wyglądała niż została tu opisana , super , że daliście poszkodowanemu + 20 lat . Dla większej sensacji ? Czy moze by dobić sprawce ?
uważam, że ukarani to powinni zostać Ci menele spod Dino, bo szukają zaczepki i aż strach tam czasem przejść
bo już nie jednokrotnie komuś grozili..
również znam tego chłopaka i nigdy mi nic złego nie zrobił, menel spod Dino w końcu dostał to na co zasłużył bo nie raz już pogruszki z jego strony było słychać
Co do tego opisu to bujda na resorach , co wy tu wstawiacie to wszystko mija się z prawdą . Jest to obraza w strone sprawcy jak i poszkodowanego . Inna historia tego zdarzenia była
Facet wiesz co ty piszesz co to znaczy "cwelenie"chyba nidy tam nie byłem i tak mówisz bez zastanowienia zastanow sie co piszesz anonimowy to kazdy jest w necie a p....w swiecie zal to czytac ludzie zajmijcie sie swojm zyciem ja mam rodzine w woli i nic do tych ludzi niemam a wy macie jakies problemy madrzy w anonimowych komentarzach za robote sie wezcie a nie głupoty piszecie niewiedza co znacza niektore słowa a pisza
Stek głupot , bzdur i jeszcze raz głupot . Sytuacja opisana tutaj w ogóle mija się z prawdą . Polska logic
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!