metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kibic ~kibic (Gość)22.08.2016 12:09

wreszcie ktoś obiektywny prawdę napisał

82

rys ~rys (Gość)22.08.2016 12:22

wszyscy przeciwko poloni

42

toto ~toto (Gość)22.08.2016 13:53

Panie Prezydencie to Pan finansuje działalność KP Polonia Piotrków. Gdyby Pan widział co wyprawiał prezes, trener i zawodnicy tego klubu na meczu z Pilica Przedbórz nie dał by Pan nawet złotówki. Tyle przekleństw, wyzwisk i gróźb jakie padły z ich ust nie słyszałem w swoim długim życiu, choć od najmłodszych lat chodzę na mecze. Jeśli tak ma wyglądać promocja miasta to ja wysiadam !

123

rudy ~rudy (Gość)22.08.2016 14:26

Ale to przecież nie pierwszy raz. Dawniej też coś tam było na Polonii, jakieś awantury, przepychanki, pobicie kibica przez jednego z działaczy, zakręcenie wody drużynie przyjezdnej itp. Jak długo można czekać na jakieś konkretne działania władz.

60

Polonia razem!!!!1 ~Polonia razem!!!!1 (Gość)22.08.2016 15:44

nie wiem czemu jest tyle nienawiści do tego klubu zamiast cieszyć się że mamy czwarto-ligową drużynę w mieście to nie lepiej na niej wieszać psy i ciągle krytykowć

44

fluid ~fluid (Gość)22.08.2016 21:20

pewnie grubas z familiaków naubliżał epi i mała wynikła zadymka gruby konfitura pewnie dał cynk do schroniska na szkolną

23

Obiektywny widz ~Obiektywny widz (Gość)22.08.2016 11:05

Co to za śmieszny pseudo dziennikarz redagował ten artykuł w, ktorym nie ma nawet podanych dokładnych składów naszej druzyny. I nie piłkarze wszczeli awature tylko pijana służba porządkowa oraz lubiący nie wylewajacy za kołnierz działacz Pilicy R.Rabenda.

79

A co ja moge wiedziec ~A co ja moge wiedziec (Gość)23.08.2016 00:14

I po co ta zadyma. Ostatnio Polonia kojarzona jest z awanturami. Na meczu juniorow tez wielka bijatyka byla.

40

Kibic Poloni ~Kibic Poloni (Gość)22.08.2016 11:58

My to mamy pecha do sedziow jak nie drukuia mecze np z Jutrzenka Warta to daia kartki ciekawe ile wzieli drukarze...

36

lipa ~lipa (Gość)23.08.2016 08:35

Co to za tytuł " Awantura na meczu Polonii " żadna rewelacja ! Zaskoczeniem byłby tytuł " Spokój na i po meczu Polonii" albo "Wychowawcze zachowanie prezesa Polonii"

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat