Tylko Concordia!!! Polonia to jest była i będzie banda normalny klub piłkarze i się tak nie zachowują to nie pierwszy raz takie widowiska z ich strony
A to że sędzia skończył mecz dwie minuty wcześniej bo mu się zegarek zacial to nie napiszesz. Służba porzadkowa pijana. Drukarze nic więcej. Co zawodnicy robią? Trenują i zapierdzielaja na treningach. A przychodzi taki Pan sędzia i niszczy całą pracę i cały mecz.
Co to za tytuł " Awantura na meczu Polonii " żadna rewelacja ! Zaskoczeniem byłby tytuł " Spokój na i po meczu Polonii" albo "Wychowawcze zachowanie prezesa Polonii"
My to mamy pecha do sedziow jak nie drukuia mecze np z Jutrzenka Warta to daia kartki ciekawe ile wzieli drukarze...
I po co ta zadyma. Ostatnio Polonia kojarzona jest z awanturami. Na meczu juniorow tez wielka bijatyka byla.
Co to za śmieszny pseudo dziennikarz redagował ten artykuł w, ktorym nie ma nawet podanych dokładnych składów naszej druzyny. I nie piłkarze wszczeli awature tylko pijana służba porządkowa oraz lubiący nie wylewajacy za kołnierz działacz Pilicy R.Rabenda.
pewnie grubas z familiaków naubliżał epi i mała wynikła zadymka gruby konfitura pewnie dał cynk do schroniska na szkolną
nie wiem czemu jest tyle nienawiści do tego klubu zamiast cieszyć się że mamy czwarto-ligową drużynę w mieście to nie lepiej na niej wieszać psy i ciągle krytykowć
Ale to przecież nie pierwszy raz. Dawniej też coś tam było na Polonii, jakieś awantury, przepychanki, pobicie kibica przez jednego z działaczy, zakręcenie wody drużynie przyjezdnej itp. Jak długo można czekać na jakieś konkretne działania władz.
Panie Prezydencie to Pan finansuje działalność KP Polonia Piotrków. Gdyby Pan widział co wyprawiał prezes, trener i zawodnicy tego klubu na meczu z Pilica Przedbórz nie dał by Pan nawet złotówki. Tyle przekleństw, wyzwisk i gróźb jakie padły z ich ust nie słyszałem w swoim długim życiu, choć od najmłodszych lat chodzę na mecze. Jeśli tak ma wyglądać promocja miasta to ja wysiadam !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!