All Z tego co zauważyłem a jestem tam co drugi dzień ( gram w koszykówkę ) to akt wandalizmu można zrobić w godzinach otwarcia orlika bo i tak nikt tego nie pilnuje . Chciałem kiedyś skorzystać z pomocy animatora, nikogo nie było a czwkalem pod drzwiami dobre 30 minut . Takie obiekty powinny być czynne codziennie od 8 do 22 albo dłużej bo przecież jest oświetlenie
Chore zasady .... orlik powinien być otwarty . Ile razy chcieliśmy z rodziną skorzystać np. W długi weekend czy jakieś mniej ważne święta to oczywiscie jest zamknięty bo przecież po co ma buc otwarty.
To jest jakiś żart sobota niedziela przyjdzie i po 16 już nie będzie można wejść... ludzie to miasto naprawdę spada na psy . Zamiast zachęcać to robi się wszystko żeby ograniczać sport. Trzeba iść z nożycami i porozcinany kraty.
Organizacja na tym orliku to jakaś żenada. Ciekawe gdzie są te akty wandalizmu . Chyba tylko dlatego ze ktoś chce wejść na boisko a nie może bo jest ciągle zamknięte . Boisko do kosza czasem jest zamknięte nawet jak do piłki nożnej jest otwarte . W niedziele popołudniu się nie wejdzie bo zamknięte w tygodniu czasem do 19:30 czasem do 20 to jest jakaś żenada. W Bełchatowie wybudowali nowoczesny kompleks boisk z bieżniami i jest on oświetlony i dostępny dla wszystkich przez 24h na dobę . Dlaczego blokujecie ludzi którzy chcą aktywnie spędzać czas? Osobiście bardzo często gram w kosza i musiałem nie raz przejść przez siatkę bo orlik zamknięty . Nie widziałem jeszcze nikogo kto by coś Zniszczył na boisku.
Znam Pana Marka. Dziwię mu się że z jego fantastycznym trenerskim podejściem dla dzieciaków trenujących piłkę nożną chce mu się użerac z takim czymś. Panie Marku niech Pan robi swoje i gania tych co niszczą. I proszę nie traktować tego jako reklamę tylko ocenę z własnej obiektywnej obserwacji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!