metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Anastazja ~Anastazja (Gość)30.12.2019 15:21

Musita podnieść ceny biletów i kupić starsze autobusy - tym zachęcita ludzi do jazdy tymi Statkami.

134

jdr ~jdr (Gość)30.12.2019 17:07

Ilekroć potrzebuję skorzystać z komunikacji miejskiej na dworzec, NIGDY nie ma autobusu. Zawsze najbliższy autobus będzie za 20, 30 minut albo 40 minut. No to piechotą z walizą trzeba lecieć albo taxi. Rozkład jazdy w naszym mieście nie wiem dla kogo jest przystosowany. Chyba tylko dla emerytów na halę. Dno,

151

gość ~gość (Gość)30.12.2019 13:51

Cena ma jednak znaczenie. Koszt biletu w dwie strony to mniej więcej cena litra benzyny. Na litrze benzyny moje auto przejeżdża do 15 km. Nawet licząc ruch miejski i większe spalanie to i tak wyjdzie nie mniej niż 10 km. A tyle potrzeba mi np. by dojechać do pracy, sklepu, rodziny itd. A jak jadę jeszcze z kimś to wiadomo, że wychodzi jeszcze taniej. Nie widzę więc sensu w podróży MZK skoro taniej wyjdzie pojechać autem. Piotrkowski transport publiczny jest za drogi.

171

Adamo ~Adamo (Gość)30.12.2019 10:37

W Bełchatowie nowoczesne elektryczne autobusy i za darom! W Piotrkowie stare graty i drogo trzeba płacić. 20 parę kilometrów a pod tym względem jakby inny świat. W Piotrkowie w komunikacji miejskiej niewiele się zmieniło od czasów komuny!

264

gość gośćranga30.12.2019 17:57

To ze MZK u nas to kpiny wszyscy wiedza.Ktos tylka kase bije w swoje kieszenie .Ciekawi mnie kto taki utalentowany pisze te rozklady?Nr 5 np.na Wroniej jest 13:50 14:20 14;30 a ludzie z pracy wychodza i kwitna na przystanku bo autobus za 15 min o ile sie nie spozni lub nie nawali bo to czeste na tej lini . Brak slow.

91

GiGi ~GiGi (Gość)30.12.2019 18:40

Na początek należałoby się zorientować jakie miasto stawia sobie cele w miejskiej strategii transportowej....

51

Amelka ~Amelka (Gość)30.12.2019 13:02

A może MZK zaznaczyłoby trasy teraz jeżdżących autobusów. na pzrystankach.NIe wiadomo jak teraz jeżdża te autobusy, gdzie maja pzrystanki jak jest remont WojskamPolskiego,a ludzie przyjeżdżający gubia sie bo nie wiedza dokąd dojada.

101

gość ~gość (Gość)30.12.2019 12:32

Dużo ludzi rezygnuję z braku klimatyzacji w MZK

131

gość ~gość (Gość)30.12.2019 13:31

Dla osób mieszkających przy ulicach Malinowa, Świerkowa, Kasztanowa, Jodłowa i Energetyków brak jest możliwości korzystania z MZK. Do najbliższego przystanku przy Piomie 20-25 minut pieszo

101

gość ~gość (Gość)30.12.2019 11:41

Autobus miejski?Jak wiekszosc projektow miejskich to calkowita porazka.Najwazniejsze ze towarzystwo wzajemnej adoracji ma sie dobrze i ich portwele tez.A mieszkancy?A kogo obchodza mieszkancy...

231

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat