ma być metro nitka między Auchan a sklepem mięsnym na Wyzwolenia
Real to była totalna porażka, promocje - aż żal, nigdy nie było a nawet jak się akurat pojawiły, to jak moja kolej przyszła to już się skończyło :) Drogo, niezbyt zachęcająco. Może Auchan nie zrobi błędu reala i nie wywali cen z choinki. W Piotrkowie ludzie mają mało pieniędzy... i żaden autobus nie pomoże jeśli ceny będą jak obecnie.
~zmutowany chomik, to rozumiem że w Auchan sekcji mięsnej nie zobaczymy?
zawsze chciałem szybko przemieszczać się z zachodu na wschód miasta Piotrkowa. teraz moje marzenie stanie się faktem. oby tylko był przystanek w okolicy Europy, bym mógł wskoczyć na kielicha i zdążyć jeszcze przed przyjazdem następnego metra, bo rozumiem że kursiki będą co 5 minut w wersji standard?
A gdzie ja tak napisałem że mnie cytujesz bo jakoś tego znaleść nie mogę :)))
Auchan chce zbudować mocną ponadregionalną grupę. Osiągnięta skala, pozwoli sieci zwiększyć konkurencyjność i zaoferować ceny, które pozwolą efektywnie walczyć o klienta z rosnącymi w siłę sieciami dyskontów. Co istotne, będzie w stanie uzyskać od dostawców dużo lepsze warunki handlowe.
jesteś w błędzie. podatki są płacone do budżetów gmin.
poza tym to nie tylko miejsca pracy w samych sklepach (Auchan + Real to ponad 20tys etatów) ale również kolejne tysiące etatów w setkach polskich firm współpracujących z marketami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!