~zmutowany chomik, to rozumiem że w Auchan sekcji mięsnej nie zobaczymy?
zawsze chciałem szybko przemieszczać się z zachodu na wschód miasta Piotrkowa. teraz moje marzenie stanie się faktem. oby tylko był przystanek w okolicy Europy, bym mógł wskoczyć na kielicha i zdążyć jeszcze przed przyjazdem następnego metra, bo rozumiem że kursiki będą co 5 minut w wersji standard?
A gdzie ja tak napisałem że mnie cytujesz bo jakoś tego znaleść nie mogę :)))
Auchan chce zbudować mocną ponadregionalną grupę. Osiągnięta skala, pozwoli sieci zwiększyć konkurencyjność i zaoferować ceny, które pozwolą efektywnie walczyć o klienta z rosnącymi w siłę sieciami dyskontów. Co istotne, będzie w stanie uzyskać od dostawców dużo lepsze warunki handlowe.
jesteś w błędzie. podatki są płacone do budżetów gmin.
poza tym to nie tylko miejsca pracy w samych sklepach (Auchan + Real to ponad 20tys etatów) ale również kolejne tysiące etatów w setkach polskich firm współpracujących z marketami.
Piotrków Tryb.
8 biedronek,
1 kaufland
1 lidl
2 aldi
1 nomi
1 obi
1 brico
2 polo market
1 real
1 tesco
2 pepco
1 piotr i paweł
2 rossman
24 markety + z 10-15 mniejszych jak żabka, centrum delikatesy, abc, witaj itd.
Skoro w mieście według propagandystów komunistycznych mieszka (meldunek to jak papier do ...y) 76 tys. mieszkańców. Dlatego 1 market przypada na 3166 osób, a biorąc, że w mieście jest raptem około 58 tys. ludzi to 1 market przypada na 2416os.
Zakład pracy jeden dom towarzyski na pasażu rudowskiego z zatrudnieniem 282 sztuk.
Płaca brutto średnia krajowa + trzynastki + premie za leżenie itd.
Wniosek - widział ktoś gospodarza ?
Ewidentnie brak zarządcy.
Reasumując wszystko. 24-40 marketów płaci taki podatek na rzecz miasta jak wszystkie małe sklepiki osiedlowe w mieście.
Żart, kpina jednym słowem.
Auchan to po Polsku Oszołom więc będziemy mieć w Piotrkowie hipermarket OSZOŁOM.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!