Przykład numer 3:
wadliwie przygotowane projekty, błędy kosztorysowe
(murek, biblioteka, fontanna)
---
Studencie Majewski, nie rozśmieszaj mnie Pan.
Sikorskiego, Wojska Polskiego, Dmowskiego ...
Dyskusja na ten temat już się toczyła - nie będę się powtarzał
Wie Pani, jakoś nigdy nie spotkałem takiego prezydenta, który wyremontował by wszystkie drogi natychmiast - no ale zobaczymy, nie ma jeszcze programów wyborczych - może pośród kandydatów jest jakiś cudotwórca, który zrobi wszystko w jeden miesiąc.
W Kairze nie zauważyłem
Przykład numer 5
brak konstruktywnej, wielopunktowej strategii rozwoju miasta. Szumna turystyka to nie wszystko.
Zresztą na chwilę obecną: gdzie, z kim, z czym, jak, dla kogo?
I o ile się orientuję ten punkt strategiczny nie jest bynajmniej autorstwa obecnego prezydenta.
6
Brak zalewajki na obiad dla męża,bo za dużo siedzę na forum:)))
Toż to propagowanie sportów ekstremalnych.Cały świat się do Piotrkowa zjedzie.Tak trzymać Władzo?
Przypomnijmy, jakie to priorytety przedstawiał K. Chojniak:
http://tiny.pl/hrzhs
"Priorytetów jest 10: oczyszczalnia ścieków, budownictwo mieszkaniowe, modernizacja i budowa dróg, bezpieczeństwo, oświata, przygotowanie terenów pod inwestycje, poprawa estetyki miasta, nowa biblioteka, scena Teatru im. Jaracza
i Trakt Wielu Kultur".
Niech sam sobie oceni realizacje, stopień zaawansowania prac i umieści na linii prawdomówność - gołosłowność, względnie skuteczność - nieefektywność.
Ja widzę ewidentne wpadki.
HAŃBA!!!SKANDAL!!!! Na Murach obronnych był Dąb Panięci ofiar Katynia wraz z tablicą pamiątkową. Tablica została znisczona, a dąb połamany. W 70 rocznicę zbrodni na Polakach dokonanych przez Rosję Komunistyczną takie hańbiące zniszczenia. Więcej informacji jest na stronach: prokapitalizm.pl i trybunalscy.pl. Inne media jakoś nie wiedzą o skandalicznym czynie barbarzyńców. SKANDAL!!!HAŃBA! Piszecie o tradycjach, o 25p.p., o Arciszewskim, a smutnym i deprawującym czynie nie piszecie. Rodacy, Piotrkowianie co się z Wami dzieje? Kamera monitoringu jest pod nosem i nikt nic nie zauważył i nie zareagował. WSTYD!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!