metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lodziak ~lodziak (Gość)25.09.2010 19:16

A mnie osobiście ---- to obchodzi

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)25.09.2010 19:28

Kalumnie niesłychane! I przyzwolenia na ciskanie nimi być nie może!
Jak można, wielkie nieba, do czego to podobne, żeby prezydenta Krzysztofa Chojniaka, przewodniczącego Sejmiku Województwa Łódzkiego Marka Mazura, starostę piotrkowskiego Stanisława Cubałę i sekretarza miasta Bogdana Munika, nazwać w tekście a-m-a-t-o-r-a-m-i?
Stanowczo protestuję przeciwko deprecjonowaniu tych osób i kwestionowaniu ich umiejętności i kwalifikacji!
Wyżej wymienieni Obywatele nie są - uchowaj Panie - żadnymi amatorami, lecz prawdziwymi zawodowcami. Profesjonalistami.
Z jednym tylko się mogę zgodzić, że są amatorami. Są amatorami teatru, amatorami sztuki scenicznej, amatorami kultury słowa i wyrazistości gestu! To artyści.
Tylko w tym znaczeniu są amatorami. Jak ja, amatorem lodów "Bambino" i adaptera o tej samej nazwie,

00

anigav ~anigav (Gość)25.09.2010 19:46

normalnie zaczynam sie bac otwierac lodowke-czy mi niejaki Wlostowic nie wyskoczy z niej z referatem - co nalezy o jakej godzinie i w jakich proporcjach zjesc by mi dupa nie urosla za nadtto. spusc se z krzyza czlowieku. wyjedz w cholere na urlop zakrec sie kolo jakiejs pani i .. myj zeby

00

97-300 97-300ranga25.09.2010 20:42

"anigav" napisał(a):
i .. myj zeby

Ha,ha,ha,doskonałe,ha,ha,ha,super!

00

sauron ~sauron (Gość)25.09.2010 21:58

Arciszewski skazany! czy tan Nasz Piotrków musi słynąć tylko ze skazanych. Przebierańcy robią sobie w Piotrkowie kampanię wyborczą za Nasze podatki.Chojrak niech przestanie szastać naszymi pieniędzmi , jak chce robić kampanię to za swoje.

00

sauron ~sauron (Gość)25.09.2010 22:14

"anigav" napisał(a):
normalnie zaczynam sie bac otwierac lodowke-czy mi niejaki Wlostowic nie wyskoczy z niej z referatem - co nalezy o jakej godzinie i w jakich proporcjach zjesc by mi dupa nie urosla za nadtto. spusc se z krzyza czlowieku. wyjedz w cholere na urlop zakrec sie kolo jakiejs pani i .. myj zeby

Co jest gobliny uciekły z jaskini!! gdzie jest ten leniuch Saruman-biały . Połapać mi te szkarady i do Mordoru zawlec w te pędy.

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)25.09.2010 22:22

"sauron" napisał(a):
Co jest gobliny uciekły z jaskini!! gdzie jest ten leniuch Saruman-biały . Połapać mi te szkarady i do Mordoru zawlec w te pędy.

O Sauronie przebacz!

00

sauron ~sauron (Gość)25.09.2010 22:30

Czy na zdjęciu nie jest czasami "doktór" marksizma leninizma po moskiewskich szkołach sekretarz prezydenta Chojraka imć Pan B. Mamunic?.Ciekawe co prawił może o wyższości Komunizmu nad Kapitalizmem .

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)25.09.2010 22:33

"sauron" napisał(a):
Czy na zdjęciu nie jest czasami "doktór" marksizma leninizma po moskiewskich szkołach sekretarz prezydenta Chojraka imć Pan B. Mamunic?.Ciekawe co prawił może o wyższości Komunizmu nad Kapitalizmem

Albo może śpiewał peany na cześć Wielmożnego Pana Dziedzica Krystofera Prezydera . Podobno widzieli jak kapała wazelina ze sceny.

00

sauron ~sauron (Gość)25.09.2010 22:48

Moja odpowiedź na spektakl.

#!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat