Kalumnie niesłychane! I przyzwolenia na ciskanie nimi być nie może!
Jak można, wielkie nieba, do czego to podobne, żeby prezydenta Krzysztofa Chojniaka, przewodniczącego Sejmiku Województwa Łódzkiego Marka Mazura, starostę piotrkowskiego Stanisława Cubałę i sekretarza miasta Bogdana Munika, nazwać w tekście a-m-a-t-o-r-a-m-i?
Stanowczo protestuję przeciwko deprecjonowaniu tych osób i kwestionowaniu ich umiejętności i kwalifikacji!
Wyżej wymienieni Obywatele nie są - uchowaj Panie - żadnymi amatorami, lecz prawdziwymi zawodowcami. Profesjonalistami.
Z jednym tylko się mogę zgodzić, że są amatorami. Są amatorami teatru, amatorami sztuki scenicznej, amatorami kultury słowa i wyrazistości gestu! To artyści.
Tylko w tym znaczeniu są amatorami. Jak ja, amatorem lodów "Bambino" i adaptera o tej samej nazwie,
normalnie zaczynam sie bac otwierac lodowke-czy mi niejaki Wlostowic nie wyskoczy z niej z referatem - co nalezy o jakej godzinie i w jakich proporcjach zjesc by mi dupa nie urosla za nadtto. spusc se z krzyza czlowieku. wyjedz w cholere na urlop zakrec sie kolo jakiejs pani i .. myj zeby
Arciszewski skazany! czy tan Nasz Piotrków musi słynąć tylko ze skazanych. Przebierańcy robią sobie w Piotrkowie kampanię wyborczą za Nasze podatki.Chojrak niech przestanie szastać naszymi pieniędzmi , jak chce robić kampanię to za swoje.
Co jest gobliny uciekły z jaskini!! gdzie jest ten leniuch Saruman-biały . Połapać mi te szkarady i do Mordoru zawlec w te pędy.
O Sauronie przebacz!
Czy na zdjęciu nie jest czasami "doktór" marksizma leninizma po moskiewskich szkołach sekretarz prezydenta Chojraka imć Pan B. Mamunic?.Ciekawe co prawił może o wyższości Komunizmu nad Kapitalizmem .
Albo może śpiewał peany na cześć Wielmożnego Pana Dziedzica Krystofera Prezydera . Podobno widzieli jak kapała wazelina ze sceny.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!