metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sooo ~sooo (Gość)15.06.2023 10:06

robią otoczkę światopoglądową do WINY i olewactwa lekarzy ,ewidentna wina lekarzy i nic więcej

222

Matka Polka ~Matka Polka (Gość)15.06.2023 11:34

Jle dzieci ma ten facet nna 58fotce czy ma żonę?zenada

73

awers ~awers (Gość)15.06.2023 12:19

I co zamian?, pewnie kolejne żądania to aborcja na życzenie do 9 miesiąca życia płodu.

117

Model ~Model (Gość)14.06.2023 22:17

Czy większość tych "pań" że strajku kobit to jakaś rodzina z M. Lempart? Podobne bardzo do siebie.

2612

astronom ~astronom (Gość)15.06.2023 12:46

Klauzula sumienia bez rozumu jest jak noc bez księżyca i gwiazd, która też jest nocą, ale znacznie ciemniejszą.

53

szopka ~szopka (Gość)15.06.2023 10:54

to jest jakaś szopka. I Wy się dziwicie że jakiś poważny zachodni kapitał mimo idealnej lokalizacji geograficznej Piotrkowa nie ma zamiaru tu inwestować ? hepenningi , szopki, przedstawienia, przekrzykiwania się. Z dalszej perspektywy jest to zwyczajnie żenujące i śmieszne.

1312

shady ~shady (Gość)15.06.2023 08:56

Dredziara z referendum też jest ! Wszystko zaczyna się kleić do kupy...

139

sie pytam ~sie pytam (Gość)15.06.2023 14:19

Panowie z drogówki.... Przyszli po krówki?

40

Inna ~Inna (Gość)15.06.2023 15:03

Każdy mądry jak jego nie dotyczy. Rodziłam dziecko bez szans na przeżycie. Całe szczęście dla mnie że obyło się bez większych komplikacji, bo również mogła bym nie żyć, gdybym trafiła na lekarza który zasłonił by się klauzulą sumienia i będzie ratować życie. Tylko jakie życie? skoro już na początku ciąży wiadomo było że dziecko nie przeżyje tylko nie wiadomo było czy dotrwa do porodu czy nie. Ja też myślałam że takie problemy nie będą mnie dotyczyć bo niby dlaczego skoro dbałam o siebie i chciałam to dziecko. Zrozumie ten ból i bezsilności tylko ten kto to przeżył i oby nikt nie musiał być żywą trumną dla swojego dziecka. Nie rzucajcie osądami bo Wy to byście tak nie zrobili albo inaczej, i właśnie o to chodzi by mieć wybór. Ja też nie pochwalam aborcji na życzenie, ale nie jestem też czyimś sumieniem i to ten ktoś będzie z tym żyć. Uważam że kiedy wiadomo że płód jest uszkodzony, nie powinno się narażać życia i zdrowia kobiety dla której i tak jest to ogromna trauma i nie tylko dla niej ale i całej rodziny, i tu właśnie powinien być wybór. Nie rozumiem dlaczego niektórzy chcą decydować na temat czyjegoś sumienia. I ja winie PiS bo gdyby nie ta zmiana w zapisach, nie była by prowadzona ta debata tylko jak do tej pory lekarze by się nie bali tylko działali. A Boga to proszę w to nie mieszać bo ja jestem osoba niewierząca i mam inne zdanie na te tematy ale nikomu go nie narzucam.

43

logikkk ~logikkk (Gość)15.06.2023 15:33

Ciekawe jak by ci córka zmarła z powodu braku możliwości zrobienia aborcji.To co byś kwiczał jeden z drugim.Kto ma kase to do Holandii jeżdzi i bardzo dobrze.Urodzić chore ,a opiekę i finanse to już nie.Dajcie tym ludziom renty socjalnej 10tyś.I po kłopocie ,a nie 1400zł.Puknij się patolu jeden z drugim w głowę.

68

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat