aneta k sama pchala sie do lozka bo chciala dostac prace a pozniej zrobiono z tego afere! Przeciez sama chciała wiec nie rozumiem dlaczego oskarżyła leppera i innych... Czy nie żenujące w tej sprawie jest to że Anetka każdego po kolei oskarżała o to że jest ojcem jej dziecka? Pokazała w ten sposób że nie jest osobą wiarygodną, wg mnie ktoś jej dobrze zapłacił za zdyskredytowanie leppera i samoobrony ale w tej sprawie nikt sledztwa nie przeprowadzi...
Proponuję te rewelacyjne spostrzeżenia przekazać prokuratorowi.
Oj to na bank było nakręcone - B.Clinton też był w coś tam wplątany i jakoś z twarzą wyszedł - Nie potrzebnie Pan Leper tylu osobą powytykał prawde - za dużo wrogów.
Stare przysłowie - jak wejdziesz we wrony kracz jak one inaczej .... - finał znamy.
Mam nadzieje że lewica wkońcu przejmie władze i skończy się te popisy w kraju bo wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd !!!!
I do Uni i do Nato nas wprowadzili. Prowadzili otwartą polityke a nie zamkniętą. Ludzie jak oni mają się dogadać z Rosją jak między sobą nie potrafią !!!!
Prawic a ma jakieś chore ambicje i pełno kompleksów - dlatego jest jak jest.
Kryzys w kraju coraz większe bezrobobocie, drogi do bani - ludzie giną - a oni się w prawybory
biorą - tragedia !!!!!
Mam nadzieje że ludzie przejrzą w końcu na oczy.
Są ludzie, którym tvp i gw zrobiła wodę z mózgu i tacy wierzą w sexaferę. Ale prawda jest po stronie Leppera.
Leppera nie brakuje mi w Sejmie ,ani w Pałacu Prezydenckim.Brak natomiast Korwina Mikke.Facet ciekawie pokręcony,inteligentny,z wieloma pomysłami,nie zawsze zrozumiały..za bardzo nerwowy.Byłby to ciekawy sejmowy przeciwnik dla Palikota .
Przewodniczący Lepper skazany w Piotrkowie to i w Piotrkowie planuje się odrodzić i wejść w gumofilcach na salony - juz to przerabialiśmy - NIGDY WIĘCEJ !!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!