metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
woże gnój na klepisko ~woże gnój na klepisko (Gość)28.03.2010 11:58

aneta k sama pchala sie do lozka bo chciala dostac prace a pozniej zrobiono z tego afere! Przeciez sama chciała wiec nie rozumiem dlaczego oskarżyła leppera i innych... Czy nie żenujące w tej sprawie jest to że Anetka każdego po kolei oskarżała o to że jest ojcem jej dziecka? Pokazała w ten sposób że nie jest osobą wiarygodną, wg mnie ktoś jej dobrze zapłacił za zdyskredytowanie leppera i samoobrony ale w tej sprawie nikt sledztwa nie przeprowadzi...

00

sauron ~sauron (Gość)28.03.2010 12:22

"woze-gnoj-na-klepisko" napisał(a):
wg mnie ktoś jej dobrze zapłacił za zdyskredytowanie leppera i samoobrony ale w tej sprawie nikt sledztwa nie przeprowadzi.

Proponuję te rewelacyjne spostrzeżenia przekazać prokuratorowi.

00

c ~c (Gość)28.03.2010 14:18

Ale oni mają straszny żal't o to wszytko, że świat się obmyił...?

00

J23 ~J23 (Gość)28.03.2010 14:50

Ciekawe czy jak Lepper był premierem odwiedzał mądrego Prochonia?

00

Rolnik ~Rolnik (Gość)28.03.2010 14:52

Lepper to zdrajca polskiej wsi

00

Tartu Tarturanga28.03.2010 15:29

Oj to na bank było nakręcone - B.Clinton też był w coś tam wplątany i jakoś z twarzą wyszedł - Nie potrzebnie Pan Leper tylu osobą powytykał prawde - za dużo wrogów.
Stare przysłowie - jak wejdziesz we wrony kracz jak one inaczej .... - finał znamy.
Mam nadzieje że lewica wkońcu przejmie władze i skończy się te popisy w kraju bo wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd !!!!
I do Uni i do Nato nas wprowadzili. Prowadzili otwartą polityke a nie zamkniętą. Ludzie jak oni mają się dogadać z Rosją jak między sobą nie potrafią !!!!
Prawic a ma jakieś chore ambicje i pełno kompleksów - dlatego jest jak jest.
Kryzys w kraju coraz większe bezrobobocie, drogi do bani - ludzie giną - a oni się w prawybory
biorą - tragedia !!!!!
Mam nadzieje że ludzie przejrzą w końcu na oczy.

00

Ryfka Dorsh ~Ryfka Dorsh (Gość)28.03.2010 15:34

Są ludzie, którym tvp i gw zrobiła wodę z mózgu i tacy wierzą w sexaferę. Ale prawda jest po stronie Leppera.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)28.03.2010 15:53

Leppera nie brakuje mi w Sejmie ,ani w Pałacu Prezydenckim.Brak natomiast Korwina Mikke.Facet ciekawie pokręcony,inteligentny,z wieloma pomysłami,nie zawsze zrozumiały..za bardzo nerwowy.Byłby to ciekawy sejmowy przeciwnik dla Palikota .

00

D17 ~D17 (Gość)28.03.2010 17:34

Przewodniczący Lepper skazany w Piotrkowie to i w Piotrkowie planuje się odrodzić i wejść w gumofilcach na salony - juz to przerabialiśmy - NIGDY WIĘCEJ !!!!!

00

c ~c (Gość)28.03.2010 19:02

Ale co z nim będzie, kiedy znajdzie się na zakręcie...?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat