Andrzej z Kafaru jeszcze nie tak dawno był Andrzejem odnowicielem , a teraz już jest z Kafaru premierem. Co za awans. Ha, ha, ha
Zwróćcie uwagę na przedmioty , które Flipper ma w ręku - to książka i myszka komputerowa. Pewnie pan premier myśli,że w połączeniu tworzą notebook. Ciekawe jak łączy się z internetem ?.
ciekawe czy Begerową też posuwał...
To wszystko realizował Andrzej z Kafara. laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
oj tel Andrzej... tyle nakradl i jeszcze mu malo. Pewnie splukal sie juz i znow liczy ze cos jeszcze uskubnie.
Panie Andrzeju zagłosuję na pana, ale niech pan powie,jak można zgwałcić prostytutkę,he,he,he, he....
"Jesień znów przywita nas złotem(...)I zadamy sobie to samo pytanie - co z nami będzie za kilka? laj, laj, laj
KTO NIE KRADŁ!!! Niechaj podniesie rękę. Nie jestem zwolennikiem Leppera,ale popieram chłopa.Spytacie dla czego? A no dla tego,że najwyższy czas żeby niektórzy odeszło od władzy.Ci którzy wypisują te brednie należą do tej grupy.
Ja nie kradłem. A ty nie wspieraj go, bo miejsce jest na Wroniej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!