Mam pytanie do Andrzeja L. Jak można prostytutkę zgwałcić? proszę o szybka odpowiedź.
Piotrkowianie ! dlaczego Flipper ciągle klei się do Naszego miasta?. Więcej godności mieszkańcy Królewskiego Grodu.
chyba w kolejce pod bramą na Wroniej
Chodzi o to, że łódzkie, a zwłaszcza powiat piotrkowski to duża liczba rolników.
LEPPER WONT Z NASZEGO PIEKNEGO MIASTA DO KAFARU TAM JEST TWOJE SIEDLISKO - OBORA
Ciekawe gdzie jest dziś Lepper ? Czyżby był nadal w Kafarze u "premiera Andrzeja"?
Nie skończył się tylko elity go wykończyły, bo się go obawiali. to jedyny z kandydatów który choć trochę wam niegodziwym biedakom współczuje i chce wam pomóc. A wy takie głupoty o nim wypisujecie. Dziennikarze zrobili wam wodę z mózgów.
Niestety Lepper sam się skończył politycznie - był wicepremierem i nie umiał tego uszanować. Nigdy więcej się już nie podniesie po tej porażce. Głos oddany na niego to głos stracony!!!!!!!
A ja zagłosuję na mojego stosunkowo dobrego przyjaciela - Andrzeja ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!