olek olek wygraj! olek olek wygraj! na prezydenta tylko tyyyyy!
to były czasy!
Ludzie przecież to I debata, będzie chyba więcej. Zresztą kto by nie przyjechał zawsze znajdzie się ten, co tylko narzeka. Moim zdaniem super pomysł. Wreszcie się coś dzieje. Poza tym kulturalni i inteligentni ludzie chcą poznać opinię innych, bez względu na poglądy polityczne.
Dziękujemy ci Olek, czekamy na Bolka. Sorry chciałem napisać na bąka.
Gdzie obrączka panie Aleksandrze ?? Nie wchodzi już na palec ?? Kiedy zmiana firanek w willi w Kazimierzu ??
Średnia wieku słuchaczy dosyć wysoka
Przypomniał mi się taki dowcip:
Przychodzi Malinowski do magistratu i mówi, że chce zmienić nazwisko na Kowalski.
Urzędnik - przecież macie ładne nazwisko, więc czemu chcecie zmienić?
Malinowski - bo co chwilę zadają mi pytanie jakie miałem nazwisko wcześniej. ;)
A nasz Prezydent był? W końcu to spotkanie z uwielbianym Prezydentem jego koalicjantów z SLD.
Aleksander Kwaśniewski niech swoje teorie zostawi dla siebie bo żyje w luksusie na koszt biednego robotnika polskiego - jak mu źle w Polsce to do Rosji , Ukrainy albo do Izraela
Nurtuje mnie kwestia czy czytał on treść Konstytucji, którą podpisał w 1997 roku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!