Wiesz, bo z tą dupą i miodem to jest tak, że wszystko zależy od tego, co będzie później - czy pszczoły się zlecą, czy miś przyjdzie lizać... :)
Nie przewidzisz. Ale, jeżeli dupę gównem posmarować, na dzień dobry wyklucza się misia. Za to pszczoły - owszem, zlecą się. Wszak najlepszy miód to miód spadziowy...
Panie Szymonie, jak to się stało żeś się zerwał z tego łańcucha?
A ty Michaś to naprawdę mnie zawiodłeś. Myślałem, że jesteś mądrzejszy. Jesteś młodym komunistą? Jaroszewicz z przyjaciółmi myją ręce, a wy się w tych popłuczynach taplacie...
Akcja szczytna i dlatego nie powinni jej wykorzystywać dla ugrania kapitału politycznego, czy choćby ocieplenia wizerunku swojej komunistycznej partii.
Rozbawił mnie ten sportowiec :D
Może i najniższy ale dlaczego nie mówi o najgorszym systemie opieki w Europie ?
Porównując metody walki z chorobami w Anglii, czy Irlandii to Polska jest w roku 1917 jeszcze.
Amen i udanej propagandy do koryta PE życzę.
Chcieli to zrobili !
Ktokolwiek i cokolwiek by nie zrobił to znajdzie się kilku malkontentów, którzy tylko hejtować potrafią,
Jakie to łatwe, kiedy nie ruszy się własnego tyłka by coś zrobić ! Aaaaa jeszcze jak się schowasz za nikiem to banalnie prosto kogoś sekować !
Panie Radny Szymonie Miazek, GRATULUJĘ Panu, że się Panu chce, cokolwiek zrobić w Tym skostniałym i "wypalonym" mieście.
A to czy Pan jest zielony, czerwony czy może granatowy przy tak szczytnym celu, to już jest sprawa drugorzędna.
A Wy malkontenci, obyście nigdy nie potrzebowali przeszczepu !!!!
Mam w portfelu zafoliowaną zgodę na użycie moich organów.
Ani do nieba, ani do piekła ich z sobą nie zabiorę.
Wystarczy na nich nie głosować - i już! Moje sympatie (i antypatie) polityczne nie mają nic do rzeczy z oceną samej akcji. Dobro nie jest dobrem dlatego, że jest "moje" a nie "ichnie". Dobro - to dobro. I już.
chłopie ogarnij się Miazek to robił w ubiegłym roku i ma do tego prawo - szczytny cel a co ty "anty" zrobiłeś ?? najlepiej wszystkich krytykować w ciepełku domowym ja chętnie poznam "twoją " działalność na rzecz innych!!! I wara od Michała bo to mój kumpel i startuje skąd chce !!! A jak ci się nie podoba to zawsze możemy to rozstrzygnąć na ubitej ziemi:)
Akcja ta miała potężne pole rażenia,5 metrów od wejścia a jakie tłumy! Miazga totalna!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!