metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
tyu ~tyu (Gość)15.02.2014 00:07

"taki-jeden" napisał(a):

To oddaj swoje organy jak ją popierasz.

11

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)15.02.2014 00:13

"tutaj" napisał(a):
Wiesz, córeczko, są na świecie ludzie, którym, żeby nawet dupę miodem smarować, i tak będą niezadowoleni.

Wiesz, bo z tą dupą i miodem to jest tak, że wszystko zależy od tego, co będzie później - czy pszczoły się zlecą, czy miś przyjdzie lizać... :)

15

tutaj tutajranga15.02.2014 00:46

Nie przewidzisz. Ale, jeżeli dupę gównem posmarować, na dzień dobry wyklucza się misia. Za to pszczoły - owszem, zlecą się. Wszak najlepszy miód to miód spadziowy...

41

antyMiazek ~antyMiazek (Gość)15.02.2014 01:36

"qwe" napisał(a):
Nie socjaldemokratów, a mlodych komunistów!

Panie Szymonie, jak to się stało żeś się zerwał z tego łańcucha?
A ty Michaś to naprawdę mnie zawiodłeś. Myślałem, że jesteś mądrzejszy. Jesteś młodym komunistą? Jaroszewicz z przyjaciółmi myją ręce, a wy się w tych popłuczynach taplacie...

32

antyMiazek ~antyMiazek (Gość)15.02.2014 07:40

"taki-jeden" napisał(a):
Przesadzacie. Akcja szczytna i guzik mnie obchodzi, kto ją organizuje.
Popieram z całego serca!

Akcja szczytna i dlatego nie powinni jej wykorzystywać dla ugrania kapitału politycznego, czy choćby ocieplenia wizerunku swojej komunistycznej partii.

52

sda ~sda (Gość)15.02.2014 08:29

Cytuję:
W Polsce mamy jeden z najniższych wskaźników w UE, jeśli chodzi o transplantologię, trzeba więc zrobić krok naprzód – mówił sportowiec.

Rozbawił mnie ten sportowiec :D
Może i najniższy ale dlaczego nie mówi o najgorszym systemie opieki w Europie ?
Porównując metody walki z chorobami w Anglii, czy Irlandii to Polska jest w roku 1917 jeszcze.
Amen i udanej propagandy do koryta PE życzę.

13

Pin ~Pin (Gość)15.02.2014 09:15

Chcieli to zrobili !
Ktokolwiek i cokolwiek by nie zrobił to znajdzie się kilku malkontentów, którzy tylko hejtować potrafią,
Jakie to łatwe, kiedy nie ruszy się własnego tyłka by coś zrobić ! Aaaaa jeszcze jak się schowasz za nikiem to banalnie prosto kogoś sekować !
Panie Radny Szymonie Miazek, GRATULUJĘ Panu, że się Panu chce, cokolwiek zrobić w Tym skostniałym i "wypalonym" mieście.
A to czy Pan jest zielony, czerwony czy może granatowy przy tak szczytnym celu, to już jest sprawa drugorzędna.
A Wy malkontenci, obyście nigdy nie potrzebowali przeszczepu !!!!

61

taki jeden taki jedenranga15.02.2014 09:25

"tyu" napisał(a):
To oddaj swoje organy jak ją popierasz.

Mam w portfelu zafoliowaną zgodę na użycie moich organów.
Ani do nieba, ani do piekła ich z sobą nie zabiorę.

"antyMiazek" napisał(a):
Akcja szczytna i dlatego nie powinni jej wykorzystywać dla ugrania kapitału politycznego, czy choćby ocieplenia wizerunku swojej komunistycznej partii.

Wystarczy na nich nie głosować - i już! Moje sympatie (i antypatie) polityczne nie mają nic do rzeczy z oceną samej akcji. Dobro nie jest dobrem dlatego, że jest "moje" a nie "ichnie". Dobro - to dobro. I już.

Komentarz był edytowany przez autora: 15.02.2014 09:33

60

do antymiazek ~do antymiazek (Gość)15.02.2014 11:17

chłopie ogarnij się Miazek to robił w ubiegłym roku i ma do tego prawo - szczytny cel a co ty "anty" zrobiłeś ?? najlepiej wszystkich krytykować w ciepełku domowym ja chętnie poznam "twoją " działalność na rzecz innych!!! I wara od Michała bo to mój kumpel i startuje skąd chce !!! A jak ci się nie podoba to zawsze możemy to rozstrzygnąć na ubitej ziemi:)

23

97-300 97-300ranga15.02.2014 12:04

Akcja ta miała potężne pole rażenia,5 metrów od wejścia a jakie tłumy! Miazga totalna!

23

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat