Czemu większość kończących "piotrkowską uczelnię" później pracuje w okolicznych magazynach???
Ja tam nie narzekam. Może i nie mam fuchy w muzeum, albo mediatece, za to jestem od 10 lat bezrobotny po tej uczelni. Mama mnie dobrze karmi.
Ciekawe,czy teraz będzie weryfikacja kadry naukowej przeprowadzona przez nowego rektora?
Człowiek się łudził, że będzie miał powody do dumy. A tu masz..
Wstyd dla Piotrkowa Trybunalskiego i zbrukana pamięć wybitnych Profesorów dawnej uczelni Panów Profesorów Kuklińskiego i Matuszaka
To nieprawda, że absolwenci naszej uczelni pracują tylko w magazynach, bo znam wielu bardzo wartościowych i mądrych ludzi, którzy są zatrudnieni w różnych branżach. Po prostu to życie pisze różne historie. Teraz jednak przyznam, że ta uczelnia nie podoba mi się. Tak upolitycznionej i z takim imieniem jeszcze nie widziałam. Szkoda, bo młodzieży to ona nie przyciągnie
a ten antek co sie tak przykleiłteraz do wszystkich imprez w piotrkowie? i tak gonie wybiorą
Zamiast Akademia Piotrkowska chyba bardziej właściwą byłaby nazwa Akademia PISowska.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!