metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
WT ~WT (Gość)06.05.2013 15:29

"tracy" napisał(a):
Psy wraz z ich właścicielami należy wykwaterować poza miasto. Nie wiem dokąd, do lasu albo gdzieś na pustynie. Precz z obsrywaniem siedzib ludzkich. I obejszczywaniem.

oraz z obszczekiwaniem i wyciem.

00

tutaj tutajranga06.05.2013 16:05

Jakie to szczęście, że nie startowałeś w wyborach. A może startowałeś?

00

P51 ~P51 (Gość)06.05.2013 19:13

"tracy" napisał(a):
Psy wraz z ich właścicielami należy wykwaterować poza miasto. Nie wiem dokąd, do lasu albo gdzieś na pustynie. Precz z obsrywaniem siedzib ludzkich. I obejszczywaniem.

Eee,no... Teraz to przegiąłeś w drugą stronę.
Niech sobie ludzie mają psy, jak to jest im potrzebne. Ale chodzi o to,by w tej sytuacji nie zapominali pomyśleć,by inni, a zwłaszcza ci,którzy psów nie lubią , nie odczuwali z tego powodu dyskomfortu.
Chcesz, by piesek się wysikał,lub (...), - idź wraz z nim,trzymaj go na smyczy i patrz co robi. Nie pozwalaj mu uwalić klocka na czyimś wypielęgnowanym trawniku,nie pozwól obsikać młodego,dopiero co posadzonego drzewka- choćby bardzo chciał.Niech to robi w miejscu "bezpiecznym" pod tym względem.Klocka sprzątnij - ktoś może nie mieć przyjemności z oglądania takiej "ozdoby".
Myśl,myśl,myśl.
Jeśli pozwalasz psu na wszystko,na co ma ochotę, to stawiasz się w pozycji osoby mu podporządkowanej.
Naprawdę, możliwe jest współistnienie właścicieli i ich psów z pozostałą częścią społeczeństwa. Powodzenie zależy od właścicieli psów.

00

ona!!!!!!!!!! ~ona!!!!!!!!!! (Gość)09.05.2013 22:24

Śmieszą mnie tacy ludzie co nic nie widzieli jak to się stało a wielce komentują!!!!a ból 15-latka o tym nikt nie myśli!!!!tylko czyja to wina czy może psa czy chłopca!!!!Żal mi was

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat