To jest akcja jak każda inna. Nie ma tu mowy o niczym nadzwyczajnym. Po prostu robimy swoje.
Adres: https://www.epiotrkow.pl/news/Afera-plakatowa-w-Piotrkowie-Trybunalskim,33510
Czyli nic jak do tej pory!!! Brawo Chojniak!!!
Biedne społeczeństwo miasta. Ostatnie miejsce w kraju dot. zarobków i poziomu życia mieszkańców przy kosztach porównywalnych ze stołecznymi budzi we mnie dreszczyk emocji, że może być jeszcze gorzej. "Gratuluję" piotrkowskim władzom braku obiektywnej oceny swoich osiągnięć i oczywiście dochodów. Programy kandydatów są populistyczne i nierealne do zrealizowania. W związku z tym nie idę na wybory, co pewnie Chojniaka ucieszy.
Mnie już przekonała Marlena Wężyk-Głowacka. Tylko Ona ma realne szanse na wygranie z Chojakiem. Trzeba ten układ rozwalić
Jak w korycie jest pełno to się świnie pchają. Jeśli uda mi się kiedyś wybić będę o was mowic co zniszczyliscie w miejscu gdzie się urodzilem w 1987r. Co pamiętam do dziś lobuzy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!