UWAGA. W wyborach do powiatu
Przymierze Samorządowe i Koalicja samorządowa, to ludzie poglądów z Platformy i Stronnictwa ludowego
Brawo Pani Jankowska.
Poza tym do tej pory nie było lepszego Prezydenta miasta od K. Chojniaka.
Inni nie mają do zaoferowania NIC.
Skoro Sokalski na swoim banerze napisał, nie Sokalski, to ja wybieram Chojniaka
Najlepszy prezydent i kandydat na prezydenta - Krzysztof Chojniak
trzeba oderwać chojniaka od koryta wystarczy nabijania kieszeni z naszych podatkow
Ciekawe kto uczciwie płaci za udostępnienie powierzchni na baner?Większość "zawieszek" to samowolka...
a dzisiaj to co to za obyczaj-kolenda? niejaka bezradna Czubała właśnie nagabuje mieszkańców w ich domach i mieszkaniach w godzinach pracy godz.14.20, czyżby nie pracowała w dniu dzisiejszym zawodowo?
To chyba z Komitetu Chojniaka kombinują na różne sposoby w tej kampanii. Pani Monika Tera swój baner mobilny raczyła nam postawić na terenie Wspólnoty bez naszej zgody. Może ja mam inne wybory i nie mam ochoty przez 24 h patrzeć na ten właśnie baner mobilny, który utrudnia manewry na parkingu. Niuniek53
Dziecinada ...
Czego ludzie nie zrobią dla kasy i władzy ,czasem zdaje mi się że się ośmieszają ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!