Słyszałem, że ma być kierownikiem w Haeringu.
Manum manus lavat, jak mówili starożytni Rzymianie.
Inspektor w biurze prasowym,dyrektor biura prasowego???....nosz kuźwa,ilu tych pasożytów jest na garnuszku podatnika ???
Jak ma macie wypisywac takie glupoty o panu
Grzegorzu to lepiej sie zamknijcie ja go dobrze znam i wiem ze jest dobrym i milym czlowiekiem moze wy pojdziecie na jego miejsce ciekawe jak byscie sobie poradzili.
Nareszcie bo brał nie wiadomo za co pieniądze- doradca od spraw zbędnych - pewnie znajdzie posadę w PZHG
A może wezmą Pana Adamczyka do Polskiej Grupy Zbrojeniowej za jedyne 55 tysięcy na miesiąc? Prawdę mówiąc, sam bym się do was zaPiSał i nawet pokochałbym kogo trzeba. O każdej porze dnia i nocy.
inspektor ds. mediów w biurze prasowym Urzędu Miasta? czyli że co? czym ta Pani będzie się konkretnie zajmować?
Pan Grzegorz jest dobrym człowiekiem i myślę,że nie musi padać przed nikim na kolana.Niech robią to ci co krzywdzą innych.
Oj jaka szkoda! Co za niewdzięczność! Tyle lat ciężkiej pracy i tak siup? Od wielu lat miasto powoli umiera,ale teraz po tak tragicznych zmianach to szybka agonia nieunikniona. No chyba , że w to miejsce zatrudni się nowych, słusznych, z większym zapleczem przy urnach wyborczych.
To było do przewidzenia. Nie kto inny jak Anita Wojtala promowała K.Chojniaka w swojej gazetce reklamowej przed wyborami. Chojniak się odwdzięczył i zatrudnił w urzędzie miasta. teraz dostała kolejny awans. G.Adamczyk to porządny facet i dziwi mnie nieco, dlaczego Chojniak pozbył się go a nie pozbywa się B.Munika oraz koalcjantów z SLD Brylskiego, Ziółkowskiej, Miazka i Dziemdziory. Z koalicji z SLD Chojniak i Błąszczyński maja korzyść bo w ten sposób zyskali w radzie miasta większość.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!