Grzegorz, padnij na kolana przed Prezesem, całuj Igłę w broszkę - a może zostaniesz 101 wiceministrem w rządzie Rzeczypospolitej Kaczyńskiej. Oni się tam nie pierdzielą w jakieś bezsensowne oszczędzanie.
Niepowetowana strata. Ja nie wiem czy miasto podniesie się jeszcze z tak ciężkiego ciosu. Obawiam się moi mili Państwo że to może być koniec historii tego miasta i licznik zamknie się na tych 800 latach. Szok. Po prostu szok.
To było do przewidzenia. Nie kto inny jak Anita Wojtala promowała K.Chojniaka w swojej gazetce reklamowej przed wyborami. Chojniak się odwdzięczył i zatrudnił w urzędzie miasta. teraz dostała kolejny awans. G.Adamczyk to porządny facet i dziwi mnie nieco, dlaczego Chojniak pozbył się go a nie pozbywa się B.Munika oraz koalcjantów z SLD Brylskiego, Ziółkowskiej, Miazka i Dziemdziory. Z koalicji z SLD Chojniak i Błąszczyński maja korzyść bo w ten sposób zyskali w radzie miasta większość.
Oj jaka szkoda! Co za niewdzięczność! Tyle lat ciężkiej pracy i tak siup? Od wielu lat miasto powoli umiera,ale teraz po tak tragicznych zmianach to szybka agonia nieunikniona. No chyba , że w to miejsce zatrudni się nowych, słusznych, z większym zapleczem przy urnach wyborczych.
Pan Grzegorz jest dobrym człowiekiem i myślę,że nie musi padać przed nikim na kolana.Niech robią to ci co krzywdzą innych.
inspektor ds. mediów w biurze prasowym Urzędu Miasta? czyli że co? czym ta Pani będzie się konkretnie zajmować?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!