Haering, Haeringiem, ale popatrzcie,ludkowie na swoje samochody. Dzisiaj w naszym mieście pada dosłownie brudny deszcz, co przy takiej ilości opadów, jaka jest ostatnio i przy tak dużej wilgotności powietrza, nie jest normalnym zjawiskiem. Czy to Sahara jakaś a może wydmy Słowińskie.
Witam.Czy w miescie niema innych sal,trzeba takie pseldo imprezy robic w zamku .chyba cos jest nie tak.
Jak widać najważniejsza dla większości komentatorów jest akurat nazwa szkoły. Nic to, że praktycznie zakład jest jedynym zakładem z prawdziwego zdarzenia na terenie Piotrkowa - jak zwykle trzeba "naszczać do mleka" jak robią to złośliwe krasnoludki i wszelkiej maści trolle. Obawiam się, że nazwa "Akademia Pana Kleksa" - niewątpliwie nie będąca nazwą jakiejś szacownej uczelni też może być obsmarowana przez przeczulonych na punkcie nazewnictwa i szukających dziury w całym komentatorów.
Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego to odbywało się w zamku??? Hmm AKADEMIA - szumna nazwa tej szkoły - ja ukończyłem tylko Oxford.
Takie cyrki tylko w Polsce Dyplom "na zamku" a później Arbeit Arbeit Rhobić Rhobić !!! Angela musi mieć kasę na muslimów żeby im się żyło jak w bajce A Polaczek niech zap.... do śmierci
Teraz władze miasta będą sobie premie wręczać na zamku a jak!!! :)))
Władze miasta "zauważają" ich działalność, bo to chyba jedno z nielicznych miejsc, dających ludziom pracę w Piotrkowie Tryb. ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!