A były kiedyś i w Piotrkowie zakłady co kształciły dla siebie młodych pracowników. Ci ucząc się jednocześnie pracowali w macierzystym zakładzie. I o dziwo. Bardzo zwracano uwagę na to ,żeby uczeń tę szkołę skończył. Przyszli polscy "naprawiacze" roz....li wszystko.Teraz zaczynają ,próbują robić to co już było i działo. Niemiec za to rozumie ,że tylko tak można wychować pracownika
Skoro na zamku to powinien być miecz, absolwent klęczeć i zabrzmieć sakramentalne: Pasuję cię na mechanika. Ku chwale ojczyzny a może ojczyzn? No właśnie.
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Aż na zamku? To nawet absolwenci Chrobrego czy Uniwersytetu nie doznają takich zaszczytow.
Władze miasta "zauważają" ich działalność, bo to chyba jedno z nielicznych miejsc, dających ludziom pracę w Piotrkowie Tryb. ;)
Teraz władze miasta będą sobie premie wręczać na zamku a jak!!! :)))
Takie cyrki tylko w Polsce Dyplom "na zamku" a później Arbeit Arbeit Rhobić Rhobić !!! Angela musi mieć kasę na muslimów żeby im się żyło jak w bajce A Polaczek niech zap.... do śmierci
Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego to odbywało się w zamku??? Hmm AKADEMIA - szumna nazwa tej szkoły - ja ukończyłem tylko Oxford.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!