Przed każdym meczem można zweryfikować grających zawodników. I niektóre kluby z tego korzystały. Nie wiem po co teraz wypisywać,że APN oszukiwał,że grał zawodnikami starszymi itd. Po co ta cała dyskusja. A tak w ogóle,to jeśli komuś klub nie odpowiada,zawsze może go zmienić. A problem nie leży w dzieciakach, tylko w rodzicach. Rodzice chcieliby żeby ich dziecko grało dużo a nie zawsze ma ono taką możliwość przynajmniej w APN-e. Jeśli się Wam Rodzice to nie podoba, zabierzcie dzieciaka gdzie indziej a nie plujcie jadem naokoło.APN jak widzę wystawia dzieci dobre i bardzo dobre,takie ich prawo (w umowie nie ma mowy,że dziecko będzie jeździło na mecze i turnieje). Jeśli komuś to nie odpowiada niech zmieni klub i tyle. Niech znajdzie taki,gdzie cała drużyna gra w turniejach.
nieczysto APN grał od początku, zaraz po zarejestrowaniu stowarzyszenia, urzędnicy miejscy lub ktoś wyżej przyznał im 10.000zł na tzw. obóz sportowy, na podstawie wniosku napisanego przez analfabetę . konkursu nie było a kasa poszła.czy jakiś inny klub otrzymał taki prezent na start ???
Poza tym warunkiem otrzymania takiego grantu są : odpowiednie warunki wypoczynku, zgłoszenia wypoczynku w kuratorium, kwalifikacje pedagogiczne kadry, kwalifikacje kierownika wypoczynku itd... - a czy tak było ? czy to ktoś sprawdzał ? czy ktoś sprawdził realizację zadania ? czy ktoś zweryfikował celowość wydatków?
http://www.bip.piotrkow.pl/upload/20130625114607crht456j61sr.pdf
http://www.bip.piotrkow.pl/upload/201307111156087kr4aa0n03ci.PDF
Zapraszamy Panie Stanisławie Sipo, aby Pan wytłumaczył dzieciom APN. Miej Pan odwagę porozmawiać z dziećmi.
Ludzie macie tyle do powiedzenia, a wstydzicie się podpisać imieniem i nazwiskiem. Strach się komuś narazić, czy wstyd, że głupoty się pisze?
Troszkę chyba już przesadziłeś "rodzicu".... Dzieci biorące udział w Finale Tymbarka same sobie zapracowały na ten sukces, wygrywając finały wojewódzkie- drużyna w stałym składzie, bez żadnych zmian, podkupionych zawodników, tylko wychowankowie APN! Ta sama drużyna rok wcześniej również wywalczyła udział w finale Deichmana. Pokaż mi inną drużynę w okolicy, która w przeciągu roku może pochwalić się takimi osiągnięciami! Zazdrość jej rzeczą ludzką, ale żeby aż do tego stopnia...?!? Rodzic piłkarza Finału Tymbarka i Deichmana
http://lodzkifutbol.pl/archives/159389/seria-walkowerow-dla-rywali-apn-piotrkow/
Wesołych Świąt, mniej pychy, więcej pokory!
Niech Pan Sikorski wytłumaczy dlaczego łamał prawo PZPN. Można ściemniać ale do czasu. Każdy klub za takie rzeczy dostaje karę, wasz ma być inny?
Witam, wszystkich tak sobie wszedłem zobaczyć artykuł, a później czytam komentarze to śmiać mi się chce. Pewnie większość tu piszących ma ponad 30 lat a nawet nie potrafią się podpisać jak już chcą dyskutować.Nie wiem strach czy wsytd? 3/4 komentarzy to brak czegokolwiek tylko plucie jadem. Większość z państwa piszących to jakiś żal wylewa czy leczy kompleksy? Nie wiem o co tyle krzyku. Dostali walkowery? dostali. To po co dorabiać do tego inne rzeczy. Zostali ukarani koniec kropka. Zresztą jak tu jest napisane. A brali państwo pod uwagę czy mieli skład? czy np 5 chłopców się nie pochorowało ? ludzie wyluzujcie. Czy to pierwsze walkowery w całej historii piłki? Jak ktoś chce dyskutować to niech ma cywilną odwagę i sie podpisze. Jak się cieszę że mój syn ma już 30 lat i nie gra w piłke. Mimo to miłych i spokojnych świąt. Pozdrawiam Paweł W.
Nie polecam tej szkółki ...Trener który nie powinien się nazywać Trenerem jest tylko Instruktorem Piłki Nożnej po 3 tygodniowym kursie ...HA HA
Doigrał się P. Sikorski
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!