Warto zadać sobie sprawę z tego, ze gdyby nie Zandberg i jego partia, prawdopodobnie PiS dzisiaj nie mógłby robić, co chce, bo nie miałby większości w parlamencie. Dlaczego?... Ano dlatego, że sporo głosów oddanych na partię Razem mogłoby iść na Lewicę i wtedy Lewica weszłaby do sejmu, a PiS nie miałby większości. A tak, to nie weszła ani partia Razem, ani Lewica i dzięki temu Kaczyński może się śmiać.
Nie we wszystkim się z nim zgadzam ale chociaż on do nas przyjechał pogadac !!!!
Tłumów może nie było, ale jak na małe miasteczko to i tak całkiem nieźle. Wiesz, gadałem z razemiakiem z Łodzi i oni uważają się za lewicę, a SLD za partie narodowo-liberalna...
Ja to zawsze lubiłem jak Kukiz odwiedzał PT, nie truł o polityce i o innym szambie, brał mikrofon i wszyscy szli w niedziele po kościele na piwo.
Powrot zydo komuny ojce ow wybranca narodu wyjechali 1967 do Danii
Te 30 osób to mniemam że liczone z redaktorami :))) Jakoś nie widać lwów SLD :))) Swoją drogą w trawie piszczy że Pan Brylski Pan Dziemdziora Pani Ziółkowska i inni byli członkowie SLD przechodzą do Prawicy Pana Prezydenta :))) Ciekawe dlaczego ??? :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!