Takiej sielankowej atmosfery jak redaktor opisuje to na tym spotkaniu nie było. Nie wszystkim podobało się to co obiecywał Zandberg. Bo tak naprawdę są tylko dwie możliwości.
Polityka to wielka sztuka. Trzeba ludzi przekonać, że muszą płacić za to, że się ich okrada.
Foto http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Oj oj organizatorzy niespodziewali się pewnie takiej frekwencji na foto sporo pustych krzeseł.
Pamieta ktoś jak była Marczuk ?? Pamiętam komentarze kolegów na sali :D
Teraz lewica istnieje tylko teoretycznie ale kase za wybory wzięli
Ale mu się fajnie oczka na czerwono zapaliły na 6 zdjęciu :D Jest w nim diabeł :P
facet wdał sie w politykę, wybrał opowieści o tym czego w Polsce jeszcze nie ma (system troche liberalno - socjalno-demokratyczny-neo) jesli ktos mu zaufa i odda głos to bedzie kiedys w sejmie, zrobi kariere i zarobi na tym. no jesli chcecie chłopaka wspomoż to głosujcie kiedys na niego, kazdy tak kiedy zaczynał jak on, pojeździc pogadac a moze sie uda. zreszta innym sie udalo czemu jemu nie. pytanie skad maja kase zeby nie w robocie byc o tej godzinie a jezdza po Polsce tylko.
To jest najbardziej przerażające. Nawet jeśli tylko 30 osób myśli podobnie, to już jest powód do niepokoju.
Petru to taki następny królik z kapelusza, co to na usługach banków jest, a liberała udaje. Nie wiem, jak inni, ale ja nie chcę by Polska zaczęła się upodabniać do państw Europy Zachodniej. Kiedyś były tam państwa, na których można było się wzorować, ale dziś już nie ma.
Na ostatnim zdjęciu Zandberg wygląda jak młody diabeł. ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!