W najbliższą sobotę, o 12.00 w Tomaszowie, będzie Janusz Palikot.
Miejsce spotkania - "Przystań" - OSiR - ul. PCK 2/4 - nad samą Pilicą.
Trochę nie na temat, ale czy kampania wyborcza już się zaczęła? Wydaje mi się, że nie, a wczoraj w Woli Krzysztoporskiej przy parku widziałem na drzewie plakaty posła Roberta Telusa.
Ludzie jak możecie głosować na tego człowieka. Przecież na pierwszy rzut oka widać, że zdeptałby każdego kto nie zgadza się z jego poglądami. Nawet pisząc ten post nie mogę być bezpieczny bo jego wyznawcy będą chcieli krwi.
Dokładnie. Oszołom z niego niezły.
A na to spotkanie napewno pojadę. Widziałem też w mieście na plakatach że jest już Partia Palikota w Piotrkowie. Myślę że pójdę na jakieś spotkanie, może się zapiszę. Mam już dość rządów nieudaczników,wciskania ludziom zabobonów, zachłanności kleru.
ruchpalikotapt.myforum.pl
To stronka z której można się nieco dowiedzieć.
plakaty to nawet ty możesz powiesić plakat nie świadczy o kampani pewnie jakies spotkanie reklmuje.. posłowie pis maja takich spotkań dużo tylko wam teraz wzrok sie wyostrzył
WSTYDZĘ SIĘ ZA WAS ,TAK LEKKO PISZECIE O PIS I MACIEREWICZU A 96 OSÓB JUŻ OD ROKU NIE MA,WIDAC ,ŻE TA PRAWDA Z MOSKWY WAM BARDZIEJ ODPOWIADA I JEST UCZCIWA A PLUJECIE NA SWOICH. KIM WY JESTESCIE ,ŻE TAK PLUJECIE CAŁY CZAS NA PRAWDZIWYCH POLAKÓW?!!!.CZY DLA WAS BARDZIEJ JEST BLISKI TEN WIARYGODNY PAN Z KGB I PARTIA PO BO O NICH NIC NIE PISZECIE,TYLKO SĄCZYCIE .DLA WAS WYGLĄD ZEWNĘTRZNY COŚ ZNACZY A NIE TO CO JEST W SERCU CZŁOWIEKA.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!