Ludzie opamiętajcie się! Dzisiaj w Biedronce przy Słowackiego i Armii Krajowej na jakieś 30 osób, tylko 3 osoby miały maskę, pozostali nie. Facet kichał bez maski. Ekspedientki są narażone i inni klienci, gdyby to małolaty, ale to dorośli ludzie. Jak im wbić do głowy, że koronawirus nie zniknął, jest nadal i może wystąpić dopiero teraz prawdziwa fala zachorowań. Chyba tylko ochroniarze, którzy nie wpuszczą takich do sklepu, albo kilka akcji prewencyjnych Policji i mandaty dla tych którzy wychodzą ze sklepu bez maski. Przykro mi, że Polacy to taki głupi naród i bez nakazów i sankcji nie potrafią myśleć i dostosować się do sytuacji. Przypuszczam, że w innych sklepach jest podobnie. Kasjerki powinny mieć zakaz obsługi takich osób, ale to kierownik sklepu musi mieć "j__ja" i odwagę wydać takie polecenie. Trzeba wywiesić przed wejściem informację, że klienci bez masek nie będą obsługiwani.
jestem pod wrażeniem mediów i ludzkiej glupoty, że ludzie dali sobie wkręcić że grypa, często bezobjawowa jest groźniejsza niż nowotwory
Zapytajmy Pana marszałka zbyszka z Pisu czy ich ulubiony instruktor narciarski ma jeszcze maseczki na zbyciu?
A czym to znowu stwierdzono??? Papaja testami? Ogłupiania ciąg dalszy i nakręcania strachu przed pic plandemią.
Zapytajmy Pana marszałka zbyszka z Pisu czy ich ulubiony instruktor narciarski ma jeszcze maseczki na zbyciu?
Brak maseczki podczas pobytu w pomieszczeniu
zamkniętym gdzie przebywają inne osoby świadczy o kulturze i arogancji danej osoby.Jedynie w polskim markecie na Łódzkiej usłyszałem reakcje pani kasjerki,która przypominała że w sklepie jeszcze obowiązuje zakrywanie nosa i ust ,Inne markety to tylko many,many kapucha się liczy.
Brak maseczki podczas pobytu w pomieszczeniu
zamkniętym gdzie przebywają inne osoby świadczy o kulturze i arogancji danej osoby.Jedynie w polskim markecie na Łódzkiej usłyszałem reakcje pani kasjerki,która przypominała że w sklepie jeszcze obowiązuje zakrywanie nosa i ust ,Inne markety to tylko many,many kapucha się liczy.
A Pan z Poprzecznej dopiero co wrócił z Niemiec i chodzi sobie jakby nigdy nic...gdzie kwarantanna ?????????
Przestańcie naprawdę... ZOO Wrocław... pojedyncze osoby w maskach... Dajcie juz spokój i żyć ????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!