Ważna informacja czy osoby potwierdzone były na kwarantannie czy chodziły sobie po ulicy. I warto miejscowość podawać A nie tylko że powiat piotrkowski.
Widziałem dzisiaj chłopaka w samochodzie EPI jechał sam i miał maseczkę. O co tu chodzi?
Zastanawia mnie jeszcze jeden fakt. Gdzie się podziały te wszystkie osoby zakażone czy ozdrowieńcy? Szukając informacji na necie nikt nic nie pisze, jakby nie używał telefonu.
Trochę to dziwne i zastanawiające. Przecież chorują i młodzi i starsi.
A jaka gmina w piotrkowskim?
Nie, nie chodzi mi o nazwisko, czy adres.
Przestańcie naprawdę... ZOO Wrocław... pojedyncze osoby w maskach... Dajcie juz spokój i żyć ????
A Pan z Poprzecznej dopiero co wrócił z Niemiec i chodzi sobie jakby nigdy nic...gdzie kwarantanna ?????????
Brak maseczki podczas pobytu w pomieszczeniu
zamkniętym gdzie przebywają inne osoby świadczy o kulturze i arogancji danej osoby.Jedynie w polskim markecie na Łódzkiej usłyszałem reakcje pani kasjerki,która przypominała że w sklepie jeszcze obowiązuje zakrywanie nosa i ust ,Inne markety to tylko many,many kapucha się liczy.
Brak maseczki podczas pobytu w pomieszczeniu
zamkniętym gdzie przebywają inne osoby świadczy o kulturze i arogancji danej osoby.Jedynie w polskim markecie na Łódzkiej usłyszałem reakcje pani kasjerki,która przypominała że w sklepie jeszcze obowiązuje zakrywanie nosa i ust ,Inne markety to tylko many,many kapucha się liczy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!